VÅRA LOKALER

Vi har sju konferenslokaler och 90 sköna sängar för övernattande gäster. Förutom bra lokaler, rum med utsikt och nybyggt spa så är restaurangen vår viktigaste samlingspunkt. Närproducerat, hemmagjort och kärlek är tre ord som beskriver vår mat. Vi erbjuder flera alternativ både för det lilla och det stora konferenssällskapet. Samtliga lokaler är utrustade med whiteboard, blädderblock, projektor och trådlöst internet.

SALEN

SALEN är vår största möteslokal med sina 150 kvadratmeter. Lokalen imponerar med sitt ljus och fantastiska utsikt. Här finns gott om plats för olika typer av möblering och aktiviteter. Som mest kan vara  120 personer i Salen, men den passar lika bra för grupper på 30.

LOGEN

LOGEN är en populär och flexibel lokal med möjlighet att jobba från både lång- och kortsida. Här spenderar våra återkommande gäster många, långa och kreativa arbetspass. Lokalen är cirka 100 kvm stor och har plats för grupper upp till 40 personer.

BIBLIOTEKET

BIBLIOTEKET är beläget på andra våningen i Ladan och imponerar med högt i tak, en egen stor terrass och utanför dörren väntar sköna soffor för grupparbete eller kaffepaus. Biblioteket har flexibel möblering för upp till 18 personer.

BAGGASTALLET

BAGGASTALLET är ett modernt rum med högt i tak och stora fönster i söderläge. Med egen terrass och tillgång till elva hotellrum i samma byggnad finns möjligheter att både arbeta och bo tillsammans. Rummet är möblerat i styrelsesittning för upp till 12 personer.

VAGNSSTALLET

VAGNSSTALLET erbjuder ett mysigt och gemytligt rum med lantlig känsla och fönster mot havet. Med sitt lugna läge passar lokalen utmärkt för både avslappnande meditationsövningar, föreläsningar eller styrelsemöten. Med sina 60 kvadratmeter  har Vagnsstallet plats för 10-30 personer. 

SPILTAN

SPILTAN är ett ljust och mysigt rum för den lilla gruppen på två till sex personer. Stora fönster mot söder ger bra ljusinsläpp och skapar en kreativ och lugn miljö. Spiltan är utrustad med en stor tv som ni kan koppla upp era datorer mot om behov finns.

MAGASINET

MAGASINET är ett mötesrum med makalös utsikt för er med högtflygande planer! Passar för en grupp upp till 24 personer högst uppe i vår Silo. Magasinet passar utmärkt om man vill ha maximal avskildhet (men ändå med närheten till restaurang, hotell och spa).

VI TAR HAND OM ER

Vår boknings- och receptionschef Anne har full koll på våra konferensbokningar och tillsammans med Jens, Eva och Matilda är hon en av de första du möter när du slår oss en signal eller stannar till vid vår reception. Att ge allra bästa service med det lilla extra och att jobba omgiven av härliga kollegor och gäster, är något Anne brinner för.

Här på Mossbylund står det personliga, familjära och flexibla i fokus och vi vill att du som gäst alltid känner dig varmt välkommen, och framförallt välkommen åter till oss.

Anne Vallmark, anne@mossbylund.se