TRÄNA HOS OSS

Vi erbjuder ett varierande utbud av träningspass, yogaretreats och träningsevent som passar alla; nybörjare som van motionär i alla åldrar. Våra grundstenar är yoga i olika former, vattengymnastik, styrka och fyspass som, hantel & stång, starka seniorer, puls eller cirkelpass.

Boka via knappen alternativt ring oss på 0411-300 36 eller maila spa@mossbylund.se så bokar vi in er. Det är viktigt att du avbokar ditt pass senast 4 timmar före om du av någon anledning inte kan komma. Du avbokar enkelt via din bekräftelse eller ring oss så hjälper vi er att avboka.

Vi har även ett kösystem så om passet är fullt och inte syns på onlinebokningen, slå oss en signal så kontaktar vi er om ledig plats dyker upp.

PRISER OCH TRÄNINGSKORT

Enstaka pass  kostar 130:-, bor man på hotellet så är priset 99:-
Man kan även köpa 10 kort, 10 kort-plus, halv- eller helårskort (stammiskort).

10kort plus 1550:-

Upp till 20 träningspass. Med detta kort kan du ta två träningspass efter varandra samma dag, men vi kryssar bara i en ruta. Tex förmiddagsyoga i kombination med vattengympan lunchtid. Eller ett fysiskt pass 18.00 i kombination med yoga 19.30.

Till skillnad från vårt ordinarie 10-kort ger det även möjlighet att bada och basta en stund runt ett träningspass utan att man har halvårskort. Dock inte på lördagar och söndagar. Det är inte ett tio-kort för dagspa, så badkappa/tofflor ingår inte. Men självklart handduk.

10kort 1100:-

10 träningspass. Kortet måste medtagas vid träning, det är inte personligt och ni kan använda flera ”kryss” per gång om ni har en vän med er.
Kortet gäller i ett år från första träningstillfället.

stammiskort 3700:- / 7000:-

Med vårt stammiskort tränar ni obegränsat i 6 alternativt 12 månader från det datum ni köper kortet. Kortet är personligt och ni har även fri tillgång till bad & bastu måndag-torsdag, där ni får låna badkappa & tofflor.

Ni kan ”frysa” kortet i förväg.
Halvår: Max två tillfällen, totalt fyra veckor.
Helår: Max fyra tillfällen, totalt åtta veckor.

sommarkortet 1250:-

Köp vårt sommarträningskort och träna obegränsat under 8 sommarveckor; v.26-33.

VÅRA PASS

TABATA
Intervallträning för ökad puls. Ett effektivt sätt att komma igång på kort tid. Man jobbar med korta intervaller helt på den nivå som passar dig.

tisdagar 18.30

PULS – UTE
Ett pass i friska luften med fokus på kondition och uthållighet där du arbetar med din egen kroppsvikt som motstånd.

torsdagar 17.30

psst! “Kläder efter väder” är bra levnadsord.

MORGONGYMPA-UTE
Gympapass nere vid havet, året runt. Tillsammans kickar vi igång dagen och kroppen med glad musik, gummiband och hög stämning.

måndagar 9.00

psst! det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder.

YINYOGA
En yogaform där man håller samma position i 3-5 minuter för att öka rörligheten i och kring leder, muskler och bindväv.  Ett perfekt komplement till våra mer fysiska träningspass.

Måndagar 10.00, 18.30 & 19.45

RESTORATIVE YOGA
I restorative yoga håller vi liggande positioner under en längre tid. Syftet är att genom djup avslappning ge kropp och knopp återhämtning.

onsdagar 10.00

MJUK YOGA
Yoga i ett lugnt tempo. Vi börjar sittandes eller liggandes, fokuserar på andningsövningar, stretch och styrkepositioner. Avslutas med avslappning.

onsdagar  8.15
söndagar 9.30

DYNAMISK YOGA
Ett tuffare fysiskt yogapass där du arbetar med andning, smidighet, styrka och balans. Passar dig som är en lite mer van yogi.

fredagar 10.00

GUBBYOGA
Yoga har fantastisk effekt på värk, smidighet, blodtryck, andning och styrka. Spelar du padel, golf eller tränar på gym så är yoga det ultimata komplementet. Tränar du inte alls är yoga ännu bättre!

torsdagar 18.30

psst! Damer är såklart också välkomna men vi håller fokus på stela män som är nyfikna på det många damer redan har upptäckt.

YOGA MED BEBIS
Ett yogapass där din bebis är välkommen. Alla yogar med förståelse för att allt kan hända. Det är okej om du ammar eller det hörs barnskrik under passet. Passet anpassas efter de små bebisarnas humör.

torsdagar 10.00

psst! För din skull är det lättast om ditt barn är så pass litet att hen inte förflyttar sig särskilt mycket (tills de ännu inte börjat gå).

STARKA SENIORER
Ett cirkelpass som funkar för alla åldrar och som anpassas efter hur mycket du orkar. Tuffare än du anar.

tisdagar 10.00
torsdagar 9.00

CIRKEL – UTE
Cirkelträning med varierande redskap och stationer där vi stärker armar, core, ben & rumpa.

lördagar 9.30

BÅL OCH STABILITET
Ett styrkepass som fokuserar från skuldra till höft med styrkeövningar som stärker rygg och mage. Har blir vi ofta väldigt svettiga.

tisdagar 18.00

STARK INIFRÅN & UT
Vi arbetar igenom alla kroppens muskler, med fokus på att bygga djup muskulatur i bål och rygg. Passet går att individanpassa under tiden så att det passar såväl den som är mycket träningsvan eller nybörjare. Skonsamt pass för rygg.

onsdagar 17.30

HANTEL & STÅNG
Vi arbetar igenom hela kroppen med hjälp av hantlar och stång. Ett roligt och utmanande pass som är perfekt när du vill utveckla din teknik och bygga muskler.

tisdagar & fredagar 15.30

VATTENGYMPA
Allsidig träning som passar alla. Du tränar kondition, styrka, rörlighet och balans med vattnet som motstånd.

måndagar 11.30 & 17.30, tisdagar 7.30, 8.15 & 19.30, onsdagar 11.30, torsdagar 19.30 & fredagar 9.00

UTEGYM I HAGEN

Besök vårt utegym i Hagen, öster om Ladan. Sit ups, chins, pull ups, armgång, step up, dips, trx-band, däcklyft, ja det är bara att hugga i och stärka varje liten oupptäckt muskel.

Bäst av allt är den friska luften och energigivande utsikten. Vi kör en del utepass i grupp med instruktör, året om, men övrig tid är utegymmet öppet för alla som gästar oss.

VÅRA INSTRUKTÖRER

Susanna Kristersson är ansvarig för vår träning tillsammans med hennes team av instruktörer. Du når henne på susanna@mossbylund.se

SUSANNA KRISTERSSON

Susanna är träningschef här på Mossbylund. Hon är också grupptränings- och yogainstruktör med ett stort intresse för träning och hälsa. “För mig är det viktigt att träning är kul och varierande, det ska ge en stunds sinnesharmoni där tankarna kommer och går.” Susanna är instruktör på flera av våra träningspass.

ELISABETH THELANDER

Elisabeth brinner för både träning och service och hennes varma leende möter du både på vattengympapass och i vår spareception. Att motivera, inspirera och sprida glädje – det är Elisabeth en fena på!

JOHANNA OLSSON

Johanna jobbar som både spareceptionist och gruppträningsinstruktör hos oss. Hon älskar att träna och brinner för att hjälpa andra lyckas nå sina mål. Johannas passion är konditionsträning och hon är instruktör på flera olika träningspass hos oss.

LOUISE ANDERASP

Louise är utbildad musikalartist, och har sedan många år undervisat i dans- & musikalklasser. På Mossbylund möter du Louise i receptionen och på våra vattengympapass.

MIMMI MAYR

Mimmi är legitimerad fysioterapeut. Träning & hälsa ligger naturligt för Mimmi och att hjälpa människor att träna rätt och undvika skador är något Mimmi brinner för. Mimmis håller i passet STYRKA INIFRÅN & UT.

MARIE WEBER

Marie är yogalärare på Mossbylund. Hon håller i passen YINYOGA och MJUK YOGA.