TRÄNA HOS OSS

Vi erbjuder ett varierande utbud av träningspass, yogaretreats och träningsevent som passar alla; nybörjare som van motionär i alla åldrar.

Boka via knappen eller kontakta oss på 0411-300 36 / spa@mossbylund.se så hjälper vi er att boka. Det är viktigt att du avbokar ditt pass senast 4 timmar före om du av någon anledning inte kan komma.

Vi har även ett kösystem så om passet är fullt och inte syns på onlinebokningen, slå oss en signal så kontaktar vi er om ledig plats dyker upp.

UTEGYM I HAGEN

Besök vårt utegym i Hagen, öster om Ladan. Sit ups, chins, pull ups, armgång, step up, dips, trx-band, däcklyft, ja det är bara att hugga i och stärka varje liten oupptäckt muskel.

Bäst av allt är den friska luften och energigivande utsikten. Vi kör en del utepass i grupp med instruktör, året om, men övrig tid är utegymmet öppet för alla som gästar oss.

vårens träning

Boka via knappen alternativt ring oss på 0411-300 36 eller maila spa@mossbylund.se så bokar vi in er. Vi har även ett kösystem så om passet är fullt och inte syns på onlinebokningen, slå oss en signal så kontaktar vi er om ledig plats dyker upp.

Man kan boka in sig på pass 1 vecka fram i tiden. Varje morgon öppnar vi passen, så kommande veckas träningspass finns tillgängliga för bokning.

missa inte afterworkout

ONSDAG 23/6 17.30

Vi startar med ett 45 min styrke- och konditionspass i Abbekås hamn och avslutar med att grilla korv på Bongska Huset, ett glas vin, öl eller alkoholfritt ingår också!

279:- (träning+afterworkout)

Har du stammiskort eller 10kort betalar du 149:-. 

Boka som vanligt via vår HEMSIDA.

vecka 25

måndag

09.00 morgongympa, UTE / Susanna
10.00 yinyoga / Susanna
17.30 yinyoga / Marie

tisdag

09.00 starka seniorer, UTE / Susanna
10.00 dynamisk yoga / Susanna
17.30 puls, UTE / Susanna

onsdag

09.00 morgongympa, UTE / Johanna
10.00 mjuk yoga / Susanna
17.30 AFTERWORKOUT / obs! Samling vid Bongska Huset i Abbekås hamn

torsdag

10.00 starka seniorer, UTE / Johanna
16.00 hantel & stång / Johanna
18.00 bål & stabilitet / Johanna
18.30  tabata, UTE / Johanna

fredag

Midsommarafton

lördag

Vi pausar lite

söndag

Vi pausar lite

Pssst, köp vårt SOMMARKORT för 1250:- och träna obegränsat under v.26-33

v26

måndag

09.00 morgongympa
10.00 yinyoga
18.30 yinyoga, INNE

tisdag

09.00 starka seniorer
10.00 dynamisk yoga, STRANDEN
17.30 puls

onsdag

08.00 mjuk yoga
10.00 mjuk yoga
17.00 bål & stabilitet
17.30 styrka & smidighet
18.30 dynamisk yoga, INNE

torsdag

11.00 styrka & smidighet
16.00 hantel & stång
18.00 bål & stabilitet
18.30  tabata

fredag

9.00 mjuk yoga, STRANDEN
10.00 dynamisk yoga

lördag

9.30 cirkel

söndag

9.30 mjuk yoga

ta hand om varandra - håll avstånd

Precis som hotell- och restauranggäster ser vi att man stannar hemma om man känner sig dålig. Vi ber er komma ombytta till passen.

Våra pass anpassas för att man ska ha lätt att hålla avstånd och följer gällande restriktioner med 10 kvm yta till sitt förfogande samt krav på egen matta till yoga.

Vattengympan har paus på grund av pandemin. Ni som har stammiskort behöver bara höra av er så förlänger vi det. Vi kommer dra igång så fort allt ljusnar.

Vid utomhusträning ta med handskar, även om vi kommer jobba med så lite redskap som möjligt är handskar ett bra skydd.

PRISER OCH TRÄNINGSKORT

Enstaka pass  kostar 130:-, bor man på hotellet så är priset 99:-
Man kan även köpa 10 kort, 10 kort-plus, halv- eller helårskort (stammiskort).

sommarkortet 1250:-

Köp vårt sommarträningskort och träna obegränsat under 8 sommarveckor; v.26-33.

10kort plus 1550:-

Upp till 20 träningspass. Ta två träningspass efter varandra samma dag, men vi kryssar bara i en ruta.

Kortet ger även möjlighet att bada och basta en stund runt ett träningspass utan att man har stammiskort. Dock inte på lördagar och söndagar. Det är inte ett tio-kort för dagspa, så badkappa/tofflor ingår inte. Men självklart handduk.

10kort 1100:-

10 träningspass. Kortet är inte personligt och ni kan använda flera ”kryss” per gång om man har en vän med sig.
Kortet gäller i ett år från första träningstillfället.

stammiskort 3700:- / 7000:-

Med vårt stammiskort tränar man obegränsat i 6 alternativt 12 månader från det datum ni köper kortet. Kortet är personligt och man har även fri tillgång till bad & bastu måndag-torsdag, där man får låna badkappa & tofflor.

psst! blir du helårsstammis så får du även ett presentkort på en trerätters middag

månadskort 800:-

Årets nyhet! Träna hur mycket du vill under en hel månad. Kortet går inte att ”frysa”. Perfekt om man vill prova på att vara stammis.

VÅRA PASS

TABATA
Intervallträning för ökad puls. Ett effektivt sätt att komma igång på kort tid. Man jobbar med korta intervaller helt på den nivå som passar dig.

torsdagar 18.30

PULS – UTE
Ett pass i friska luften med fokus på kondition och uthållighet där du arbetar med din egen kroppsvikt som motstånd.

tisdagar 17.30

psst! “Kläder efter väder” är bra levnadsord.

MORGONGYMPA – UTE
Gympapass nere vid havet, året runt. Tillsammans kickar vi igång dagen och kroppen med glad musik, gummiband och hög stämning.

måndagar 9.00
onsdagar 9.00

psst! det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder.

YINYOGA
En yogaform där man håller samma position i 3-5 minuter för att öka rörligheten i och kring leder, muskler och bindväv.  Ett perfekt komplement till våra mer fysiska träningspass.

måndagar 10.00 & 17.30

RESTORATIVE YOGA
I restorative yoga håller vi liggande positioner under en längre tid. Syftet är att genom djup avslappning ge kropp och knopp återhämtning.

paus just nu

MJUK YOGA
Yoga i ett lugnt tempo. Vi börjar sittandes eller liggandes, fokuserar på andningsövningar, stretch och styrkepositioner. Avslutas med avslappning.

På fredagar startar vi dagen med ett härligt yogapass vid havet, stående positioner varvas med gång. Ingen matta behövs.

måndagar 16.00
tisdagar 16.00
onsdagar  8.00 & 10.00
fredag 9.00 obs! yogan är utomhus
söndagar 9.30

DYNAMISK YOGA
Ett tuffare fysiskt yogapass där du arbetar med andning, smidighet, styrka och balans. Passar dig som är en lite mer van yogi.

tisdagar 10.00
fredagar 10.00

SPRING DEJ GLAD & FRISK – UTE
Vi varvar jogg med gång och lite spring och blandar med övningar för rörlighet och teknikträning. Passet passar både dig som är van löpare och dig som vill komma igång och springa. Barn över 7 år som kommer tillsammans med vuxen får vara med gratis.

onsdagar 17.00

STARKA SENIORER
Ett cirkelpass som funkar för alla åldrar och som anpassas efter hur mycket du orkar. Tuffare än du anar.

tisdagar 9.00
torsdagar 10.00

CIRKEL – UTE
Cirkelträning med varierande redskap och stationer där vi stärker armar, core, ben & rumpa.

måndag 11.30
lördagar 9.30

BÅL OCH STABILITET
Ett styrkepass som fokuserar från skuldra till höft med styrkeövningar som stärker rygg och mage. Här blir vi ofta väldigt svettiga.

onsdagar 16.00
torsdagar 18.00

STARK INIFRÅN & UT
Vi arbetar igenom alla kroppens muskler, med fokus på att bygga djup muskulatur i bål och rygg. Passet går att individanpassa under tiden så att det passar såväl den som är mycket träningsvan eller nybörjare. Skonsamt pass för rygg.

paus just nu

HANTEL & STÅNG
Vi arbetar igenom hela kroppen med hjälp av hantlar och stång. Ett roligt och utmanande pass som är perfekt när du vill utveckla din teknik och bygga muskler.

torsdagar kl 16.00
fredagar kl 15.30

STYRKA & SMIDIGHET (S & S)
Sommarens nyhet! STYRKA & SMIDIGHET är ett pass där vi arbetar två och två med styrke- & uthållighetsövningar. Passet avslutas med en extra lång stretch fylld med övningar anpassade för dej som styrketränar.  Helt enkelt en ny favoritkombo.

start vecka 26

VATTENGYMPA
Allsidig träning som passar alla. Du tränar kondition, styrka, rörlighet och balans med vattnet som motstånd.

paus just nu

VÅRA INSTRUKTÖRER

Susanna Kristersson är ansvarig för vår träning tillsammans med hennes team av instruktörer. Du når henne på susanna@mossbylund.se

SUSANNA KRISTERSSON

Susanna är träningschef här på Mossbylund. Hon är också grupptränings- och yogainstruktör med ett stort intresse för träning och hälsa. “För mig är det viktigt att träning är kul och varierande, det ska ge en stunds sinnesharmoni där tankarna kommer och går.” Susanna är instruktör på flera av våra träningspass.

ELISABETH THELANDER

Elisabeth brinner för både träning och service och hennes varma leende möter du både på vattengympapass och i vår spareception. Att motivera, inspirera och sprida glädje – det är Elisabeth en fena på!

JOHANNA OLSSON

Johanna jobbar som både spareceptionist och gruppträningsinstruktör hos oss. Hon älskar att träna och brinner för att hjälpa andra lyckas nå sina mål. Johannas passion är konditionsträning och hon är instruktör på flera olika träningspass hos oss.

LOUISE ANDERASP

Louise är utbildad musikalartist, och har sedan många år undervisat i dans- & musikalklasser. På Mossbylund möter du Louise i receptionen och på våra vattengympapass.

MIMMI MAYR

Mimmi är legitimerad fysioterapeut. Träning & hälsa ligger naturligt för Mimmi och att hjälpa människor att träna rätt och undvika skador är något Mimmi brinner för. Mimmi håller i passet STYRKA INIFRÅN & UT.

MARIE WEBER

Marie är yogalärare på Mossbylund. Hon håller i passen YINYOGA och MJUK YOGA.

JOHANNA SJÖLAND THULIN

Johanna är utbildad inom Vinyasa flow, Yin och Hatha yoga. Hennes pass har ett stort fokus kring att komma rätt i positionerna för att undvika skador och ge maximal effekt. Passen är skapta för att alla ska kunna delta, oavsett ålder och fysik.

SARA ALENIUS

 Sara är yogalärare och legitimerad fysioterapeut. Hon älskar att röra på sig och uppskattar hur yogan blir som en meditation i rörelse, med andningen i fokus. Som fysioterapeut har Sara vanan inne att se detaljer och individanpassa sina pass.
Sara håller i MJUK OCH DYNAMISK YOGA