VÅRA LOKALER

Vi har sex konferenslokaler och 90 sköna sängar för övernattande gäster. Förutom bra lokaler, rum med utsikt och nybyggt spa så är restaurangen vår viktigaste samlingspunkt. Närproducerat, hemmagjort och kärlek är de tre ord som beskriver vår mat. Vi erbjuder flera alternativ både för det lilla och det stora konferenssällskapet. Samtliga lokaler är utrustade med whiteboard, blädderblock, projektor och trådlöst internet, Wifi.

SALEN

SALEN är en av våra allra senaste lokaler och erbjuder mycket ljus, stora ytor och fantastisk utsikt! På kort tid har Salen fascinerat och imponerat på många gäster med sin rymd och sitt fina ljusinsläpp. Med sina 150 kvm och flexibla möblering finns här plats för mellan 15 och 120 personer.

LOGEN

LOGEN är en populär och flexibel lokal med möjlighet att jobba från både lång- och kortsida. Här spenderar våra återkommande gäster många, långa och kreativa arbetspass. Lokalen är cirka 100 kvm stor och har plats för grupper mellan 15 och 50 personer.

BIBLIOTEKET

BIBLIOTEKET är precis som Salen en av våra nyare konferenslokaler. Belägen på andra våningen i Ladan erbjuder rummet högt i tak, en egen stor terrass och utanför dörren väntar sköna soffor för grupparbete eller kaffepaus. Biblioteket är möblerat i styrelsesittning med plats för 10-18 personer.

VAGNSSTALLET

VAGNSSTALLET erbjuder ett mysigt och gemytligt rum med lantlig känsla och fönster mot havet. Med sitt lugna läge passar lokalen utmärkt för både avslappnande meditationsövningar, föreläsningar eller kreativa möten. Med 60 kvm finns plats för mellan 10 till 30 personer.

BÅTHUSET

BÅTHUSET är ett modernt rum med högt i tak och stora fönster i söderläge som vetter mot havet. Med egen terass och tillgång till elva hotellrum i samma byggnad finns möhligheter att både arbeta och bo tillsammans. Rummet är möblerat i styrelsesittning med plats för upp till 12 personer.

BAGGASTALLET

BAGGASTALLET är ett mysigt rum för den lilla gruppen. Med ett lugnt, avskilt läge och egen fikahörna passar det utmärkt att både jobba och samtidigt ladda batterierna.

VI TAR HAND OM ER

Vår boknings- och receptionschef Anne har full koll på våra konferensbokningar och tillsammans med Jens & Eva är hon en av de första du möter när du slår oss en signal eller stannar till vid vår reception. Att ge allra bästa service med det lilla extra och att jobba omgiven av härliga kollegor och gäster, är något Anne brinner för.

Här på Mossbylund står det personliga, familjära och flexibla i fokus och vi vill att du som gäst alltid känner dig varmt välkommen, och framförallt välkommen åter till oss.

Anne Vallmark, anne@mossbylund.se