ÖPPETTIDER

07.00-22.30 alla dagar i veckan

För boende gäster är det barntillåtet i vuxnas sällskap 9.00-10.00 & 14.00-15.00. Övrig tid från 16 år, blöjbarn är inte tillåtet i poolen. Vårt spa är ett spa, och vi har en lugn tillvaro även under barntimmarna.

SPABEHANDLINGAR

Läs hela vår SPAMENY för att hitta vad som passar just dig. Du bokar via telefon eller mail. 0411 301 36 eller spa@mossbylund.se

Här finns ”4-kort” om du behöver regelbunden massage, pedikyr, vaxning eller fransförlängning. Du får den fjärde gången helt gratis. Fyrakortet gäller måndag-torsdag.

Vi har dropin pris på 25 minuters massage, 395:- och vackra ögon (frans & brynfärg med plockning)  275:-
Kan bokas tidigast en halvtimme innan behandling.

DAGSPA

Bokar du DAGSPA ingår lån av morgonrock, handduk, tofflor och kaffe/te ingår. Alla våra övernattande hotellgäster har fri tillgång till pool/bastu. Vi har inte dag/kvällspa för barn under 16år.

Du kan komplettera din övernattning med DAGSPA innan incheckning eller efter utcheckning för endast 175:-

MASSAGE

VÅR MASSAGE
25 min. 525:-
Vi tar hand om dina muskler, gör dem varma, sätter igång cirkulationen och får dig avslappnad.

DJUPGÅENDE MASSAGE
25 min. 575:- / 40 min. 695:- / 50 min. 795:- / 80 min. 1195:-
Detta är en djupgående massage som ger avspänning i stela, trötta muskler samtidigt som elasticiteten och cirkulationen ökar.

AROMAMASSAGE
40 min. 675:- / 50 min. 775:-
Avslappnande spamassage med aromaoljor.

HOT STONE MASSAGE 50 min. 850:-
En avslappningsmassage med varma lavastenar och aromaolja på kropp och ansikte. Behandlingen är bra för ömma, trötta muskler, ledbesvär eller om du bara vill slappna av. Hotstone är också lämplig för dig som är reumatiker.

DEN BLIVANDE MAMMAN 50 min. 850:-
Denna massage anpassas speciellt efter graviditetens olika skeden. Med sköna kuddar under dig masseras ryggsida, ben och armar. Avslutas med en ansiktsrengöring, ansikts-och skalpmassage.

Alla våra massage kan får som duos. Ni får en avkopplande och välgörande stund tillsammans. Meddela oss vid bokning om ni önskar få er behandling tillsammans.

TILLÄGG

Förläng din massage med en kvart 175:-, välj mellan
mjuka fötter, peeling & massage
lena händer, peeling & massage
ansikte & skalpmassage

ANSIKTE

LITEN ANSIKTSKUR 25 min. 525:-
En kortare uppfräschande ansiktskur med peeling, massage, fuktmask och avslutande kräm.

ANSIKTSBEHANDLING 50 min. 750:-
Rengöring, hudanalys, peeling, ånga, portömning, massage, mask och avslutande kräm.

STOR ANSIKTSBEHANDLING 80 min. 1350:-  
En lyxig ansiktsbehandling med rengöring, hudanalys, peeling, portömning och formning av bryn. Vi boostar din hy på djupet med serum och oljor och därefter får du en lång skalp-, nack- och ansiktsmassage. Du får även ansiktsmask, handmassage och avslutande kräm.

ANSIKTSBEHANDLING AHA 2550:- för fem tillfällen
Denna behandling passar alla hudtyper som är i behov av en uppfräschning och extra lyster. Vi rekommenderar denna behandling i kur där vi börjar med en grundlig rengöring och portömning. Därefter följer vi upp en gång i veckan. Du bör undvika sol under kuren och en månad efter avslutad kur. Perfekt behandling under mörkerhalvåret då du behöver skämma bort dig själv och din hy.

Finns även som engångsbehandling, 50 min 850:-

TILLÄGG

Förläng din ansiktsbehandling med en kvart 175:-, välj mellan
frans- & brynfärg inkl. plock
lena händer, peeling & massage
mjuka fötter, peeling & massage
priset gäller endast i kombination med bokad ansiktsbehandling.

NYHET

BRUN UTAN SOL 50 min. 850:-
Vi startar med en uppiggande peeling, både för ansikte och kropp. Därefter smörjer vi in dig med brun utan sol. Det tar ca 8 tim för att din solkyssta hy ska framhävas och du får resterande brun utan sol-produkt med dig hem om du vill öka solbrännan ytterligare. Vi rekommenderar att inte duscha eller bada på minst 8 timmar efter behandlingen.

PEDIKYR

60 min. 850:-
Fotbad, borttagning av förhårdnader, klippning och filning. Lackning om du vill, och som avslutning en härlig fotmassage med en fotkräm som du får med dig hem. OBS. Ej medicinsk fotvård.

VACKRA ÖGON

brynplockning 175:-
brynfärg 175:-
fransfärg 175:-

frans- & brynfärg inkl. plock 395:-
(175:- vid kombination av ansiktsbehandling)

FRANSFÖRLÄNGNING

Fransarna fästs på dina egna fransar, en och en. Du kan välja mellan olika längder och olika böjningar. Fransarna är gjorda i silke som liknar dina egna, riktiga fransar. Undvik att få vatten och ånga på fransarna 48 timmar efter behandlingen.

nytt set 895:-
påbyggnad 3 veckor 495:-
påbyggnad 4 veckor 595:-
efter 4 veckor, nytt set

VAXNING

haka, överläpp 175:-
halva ben 345:-
hela ben 695:-
armhåla 345:-
bikinilinje 345:-
armar 325:-
rygg 550:-

KROPP

KROPPSPEELING 30 min. 575:-
Peelingen tar bort döda hudceller och ger ny lyster åt huden. Hudens upptagningsförmåga ökas så att den lättare kan ta till sig hudvårdsprodukter som vi smörjer in dig med. En energikick för kroppen.

KROPPSINPACKNING 50 min. 850:-
Du väljer själv en inpackning, allt från uppiggande till avslappnande eller utrensande. Därefter får du en ansiktsrengöring, ansiktsmask och ansikts/skalpmassage.

ALGINPACKNING 60 min. 890:-
Detta är en värmande och utrensande inpackning med alger som ger lyster åt huden. Ansiktet rengörs och du får mask och ansikts/skalpmassage. Vi avslutar med en hudkräm. Rekommenderas inte för dig med sköldkörtelproblem eller om du är gravid.

LERINPACKNING 60 min. 890:-
Varm inpackning med mineralrik lera. Denna behandling är otroligt muskelavslappnande och renande. Ansiktsrengöring, ansiktsmask och ansikts/skalpmassage. Vi avslutar med en lyxig hudkräm.

PARBEHANDLINGAR

BAD & MASSAGE 75 min. 1790:-/par.
Kom med en vän eller din käraste och gör varsin behandling i samma rum. En av er kryper ner i ett varmt aromabad, och den andra får njuta av en avkopplande massage eller ansiktskur på 25 min. Efter det byter ni behandling.

PARMASSAGE 50 min. 1550:-/par.
Unna er den bästa stunden tillsammans. Ni får vars en massage med härliga aromaoljor i samma rum. Massagen lindrar trötta och stela muskler och ger ett avslappnat välmående.

FYRA FÖTTER 40 min. 990:-/par.
En uppskattad duobehandling. Ni sitter tillsammans i vars ett fotbad och njuter av ett glas mousserande och lite tilltugg. Under tiden tar en terapeut hand om er, ni får fotpeeling, massage och en återfuktande kräm.

OCH MYCKET MER
Kroppsinpackning, massage, liten ansiktskur och kurbad kan får som duos. Ni får en avkopplande och välgörande stund tillsammans. Meddela oss vid bokning om ni önskar få er behandling tillsammans.

BAD

THALASSOBAD 30 min. 550:-
Ett bad som passar alla, även om du har känslig hud. Medelhavssaltet innehåller massor av näringsämnen och mineraler som behövs i vår kropp och i våra muskler. Efter badet smörjer vi in dig med lyxig kräm.

ALGBAD 30 min. 550:-
Bada i 100% rena spirulinaalger, ett otroligt utrensande bad. Bra för dig som vill starta om kroppen eller bara njuta. Under tiden du badar får du en skalpmassage.

TÅNGBAD 30 min. 650:-
Ett bad som rensar ut både slagg och vätska. Bra för dig som vill starta om kroppen eller bara njuta. Undviks om du är gravid. Alla näringsämnen är bra att behålla på huden, därför ingen kräm efter badet.

AROMABAD 30 min. 450:-
Avslappnande bad med aromaoljor. Efteråt blir du insmord.
Skalpmassage ingår i alla bad utom havsbad.

HAVSBAD 0:-
Havet ligger 140 meter söderut och är badbart året om för den modige. Behöver ej förbokas.

MAXA DIN STUND

HELKROPPSKUR 90 min. 1590:-/person 2990:-/par
Unna din kropp och hy total avkoppling med värme och uppfriskande återfuktning. Vi börjar med en helkroppspeeling som varsamt torkas av med varma handdukar. Därefter blir du inpackad i en härlig varm kroppsinpackning som återfuktar din hud. Under tiden får du en ansiktsrengöring, mask och massage av ansikte, nacke och skalp. En lyxig upplevelse som du kan njuta av själv eller tillsammans med någon.

BRUNNENS LYXKUR 90 min. 1590:-/person 2990:-/par
Detta är en lyxig kur där vi kombinerar peeling, bad och massage. Behandlingen startar med en peeling av kropp och fötter. Sedan sjunker du ner i ett varmt Thalassobad där du får en skön skalpmassage. Thalassobadet med medelhavssalt innehåller massor av näringsämnen och mineraler. Efter badet får du en härlig och avslappnande massage.

Vid avbokning av förbokad spabehandling mindre än 24h debiteras 100% . Vi gör inte spabehandlingar eller massage på barn under 8 år eller om du är gravid och är innan vecka 12. Vi arbetar med Babor och Maria Åkerberg i våra behandligar och försäljningsprodukter. Rådfråga gärna våra terapeuter på plats.

VARDAGSGRYNING måndagar-fredagar

07.00-14.00, 635:-
Förutom spa ingår frukost från 07.00, yoga 10.00 och dagens lunch som avslutning på en skön förmiddag.

Boosta din vardagsgryning med en låååååång spabehandling!
Just nu kan du boka en 80 min djupgående massage till priset av 50 min.
795:- istället för 1195:-.

Eller 80 min stor ansiktsbehandling till priset av 50 min klassisk ansiktsbehandling. Du betalar 750:-, ord pris 1350:-

Gäller endast vid bokning av vardagsgryning.

EFTERMIDDAGSCHILL måndagar-torsdagar

15.00-19.00, 450:-
Börja eftermiddagen med en smarrig fika, spa några timmar och avsluta med en räkmacka i vårt spacafé. Du hinner sen hem till nyheterna.

Specialare för alla eftermiddagschillare är en skön saltpeeling på hela kroppen med avslutande 25 minuters massage. Ord. pris 850:-. Du får 50% vid bokning i samband med eftermiddagschill och betalar endast 425:-.

Alternativt 50 minuters aroma eller djupgående massage för 425:-.

VARDAGSLYX EXTRA ALLT mån – fre

09.00-16.00, 1550:-
Du ankommer vid niotiden och varvar ner en stund i vårt spa innan det är dags för dagens första behandling. En 20 min peeling för att göra huden mjuk och len. Dagens lunch, en kopp kaffe och ännu en timma eller två bland sköna pooler, bastu eller vilosängar för att sedan få ytterligare två 25 min behandlingar. En aromamassage och en ansiktskur.

VARDAGSSPA måndagar-torsdagar

08.00-19.00, 425:- enbart dagsspa

HELGSPA fredagar – söndagar

10.00-15.00 425:-, enbart dagspa

LATA LÖRDAG  lördagar

10.00-16.00, 550:-
Lathet är lördagens lyx. Här ingår dagsspa, afternoon tea med ett glas mousserande vin. Kom vid tiotiden och ni har några sköna timmar i spa’t. Afternoon tea serveras klockan 14.30 i vår restaurang. Ett torn med snittar och oemotståndliga kakor tillsammans med ett glas mousserande vin. Alkoholfritt alternativ finns. Och te såklart.

SKÖNA SÖNDAG söndagar

10.00-15.00 650:-
En skön söndagsförmiddag med bad, bastu och yoga. Ni börjar med yoga 10.00, lufsa sen runt i badkappa och njut av värmens avkopplande effekt. 14.00 serveras brunch i vår restaurang.
Lån av badkappa, tofflor och handduk ingår alltid.

KVÄLLSSPA  med middag, måndagar-söndagar

18.00-22.30 mån-tors 390:- / fred-sön 490:-
Kom in i vår restaurang 18.00 där vi serverar en varmrätt som ni väljer själva från vår à la carte. Efter det är det dags för några timmars avkoppling i vårt spa där ni får låna badkappa, tofflor & handduk.

Spa’t har öppet till 22.30 alla dagar i veckan.

KVÄLLSSPA (utan middag) 18.00-22.30 mån-tors 325:- / fred-sön 425:-

Vi har vattengympa och annan träning kvällstid, så vår inomhuspool är reserverad 19.30-20.30 tisdagar och torsdagar. Men vår stora utomhuspooler finns alltid redo!

FIRA LOVET HOS OSS!

Vi sänker åldersgränsen till 13 år i vårt spa söndag-torsdag, vecka 44. Både för övernattande och för dagspagäster. Läs mer om våra dagspapaket HÄR

Eller passa på att boka ett avkopplande dygn med spa, middag och övernattning tillsammans med er tonåring för endast: 1190:- per vuxen och 890:- per tonåring.

Vi har även specialerbjudande på en avkopplande och lätt massage med chokladolja 40 minuter.
Endast 595:- under vecka 44. Alla våra SPABEHANDLINGAR rekommenderas att förboka.

Ring oss på 0411-30036 för att boka. Eller släng iväg ett mail till info@mossbylund.se.

Ett lugn att kliva in i, där du blir sedd, kan landa och få ny energi. Det är den första känslan som vår spachef Magdalena tillsammans med Melissa, Malin, Alexandra, Yvette, Sofie, Natalie, Annelie, Lotta, Anette och Nettan vill att du ska få som gäst, när du tar steget in i vårt spa. Som spachef har Magdalena god hand om Mossbylunds egen oas med full koll på både behandlingar, produkter och utbud. Vårt spateam består av kvalificerade massage-, hud- och spa-terapeuter som är lyhörda för dina önskemål om behandling så att de passar just dig. Vi är måna om det personliga och familjära här på Mossbylund, så även i vårt spa där du bara kan koppla av.

Magdalena Hagenkötter, magdalena@mossbylund.se

Boka din behandling på 0411 301 36 eller spa@mossbylund.se