SPRING RENEWAL - YOGA WEEKEND 13-14/3

Välkomna våren med en härlig yogahelg på Hotell Mossbylund! En chans att boosta både kropp och själ genom flödande Vinyasa Flow yogaklasser med olika teman, lugnande yin och restorative yoga, samt guidad yoga nidra (djupavslappning).

I priset ingår, fikor, middag, frukost, övernattning och tillgång till spa där du har möjlighet att koppla av mellan passen.

Yogahelgen leds av yogaläraren Lisa Andersson Rhodiner.

PRIS

2950:- / person i tvåbäddsrum
3850:-/person i enkelrum
1850:-/person utan boende

boka på 0411-30036

FREDAG

14.30 ANKOMST och incheckning

15.00 – 16.15 GROUND – Slow Flow 75min
En grundande Vinyasa flow klass som får dig att landa på din matta och i din kropp. Vår fokus under denna session är att öppna upp i höfterna genom flödande övergångar, längre stunders hållning av positionerna samt sittandes och liggande positioner.

16.15 FIKA

16.45 – 18 TUNE IN FUSION – Yin & Restorative 75min
En blandning av djupgående yin yoga och avslappnade restorative yoga som hjälper både kropp och sinne att slappna av. Under sessionen får du möjlighet att använda olika sorters eteriska oljor för att förhöja din upplevelse

18.00 SPA & CHILL
Njut av vår fantastiska spa med bastu och varma pooler, både inne och ute.

19.30 MIDDAG – Gemensam trerätters middag i restaurangen.

LÖRDAG

8.00 – 9.30 FIRE – Strong Flow 90min
En dynamisk Vinyasa Flow klass där vi fokuserar mycket på benen – både på styrka och smidighet. Du kan förvänta dig flödande sekvenser och lite mer utmanande positioner. Inspirerande musik och lekfullhet utlovas!

9.30 FRUKOST

10.45  UTCHECKNING

11.15 DEEP REST – Guidad Yoga Nidra (djupavslappning) och meditation.

12.00 FIKA och avslutning

NIVÅ

Vinyasa Flow är en dynamisk och rätt utmanande yogaform som kan kännas tuff om du är helt nybörjare. Det kommer dock finnas alternativ för de som är nyare till yoga samt till de som är mer erfarna som vill fördjupa sin yogapraktik. Så länge du har en vilja att utmana dig själv lite grann är du varmt välkommen!

Om du har fler frågor kring yogaklasserna kan du mejla direkt till yogainstruktören Lisa på
info@inspiroyoga.com.

OM LISA

Lisa Andersson Rhodiner är uppväxt i Skåne men är numera baserad i Portugal. Hon har undervisat yoga på heltid sedan 2012 och ordnar
numera internationella yoga retreats och yogalärarutbildningar genom sina företag Inspiro Yoga och True North Vinyasa.

Lisas är känd för sin värme och omtänksamhet, sina tydliga instruktioner samt en stark inkännande närvaro som yogalärare. Hon är känd för sina kreativa flödande Vinyasa Flow sekvenser där du har chans att utmana dig själv och ta din praktik till nästa nivå, inspirerande musik samt välvalda justeringar.

Läs mer om Lisa HÄR

Ring 0411-300 36 för att boka eller maila oss på info@mossbylund.se