VÄLKOMMEN TILL EN FARTFYLLD TRÄNINGSHELG I HÖST! 16-17/11

En träningsweekend som passar alla och du får garanterat massor av energi, inspiration och möjlighet till avkoppling i vårt sköna spa.

PRIS:
3395:-/person
i två- eller flerbäddsrum
4295:-/person i enkelrum
3695:-/person i dubbelrum
2095:-/person utan boende

begränsat antal platser,
boka på info@mossbylund.se

Det finns flertalet olika pass att välja mellan på olika nivåer för att hitta något som ska passa dig, samt förhoppningsvis även utmana dig till att prova något som du inte brukar. Du kan hela tiden välja mellan ett pass inomhus och ett pass utomhus.

Mindre ändringar i programmet kan förekomma.

LÖRDAG

9.15 FIKA och information om helgen alla pass.

10.30 – 11.15 Funktionell Cirkel – Stationsträning där vi växlar styrketräning med konditionsövningar

10.30 – 11.15 Freepower – På det här intensiva och samtidigt rofyllda pass kommer du att skapa mer pondus. Du kommer att upptäcka dina olika förmågor- att vara smidig och koncentrerad, explosiv och kraftfull samt ha kroppskontroll och vara öppen i sinnet. Vi både börjar och avslutar med meditation. Ett riktigt coolt pass!

11.30 – 12.15 Funktionell styrka – Glatt och funktionellt pass där vi jobbar igenom kroppens alla delar genom rörlighet, styrka och kondition med olika fantasifulla övningar. Passet är koreograferat till musiken vi använder oss mycket utav gummibandet för att hitta muskler du inte visste om att du hade.

11.30 – 12.15 Bootcamp – Fyspass i omgivningarna runt hotellet.

12.00 – 13.15 LUNCHDAGS

13.15 – 14.00 Mobility workshop – För en fungerande och skadefri kropp krävs allsidig träning med styrka, kondition och rörlighet. En alltför stel kropp har svårt att röra sig i alla led vilket gör kroppen obalanserad och den drar lätt på sig skador. I denna workshop får du med dig ett gäng sköna rörlighetsövningar för hela kroppen med i huvudsak fokus på fötter, höfter, säte och axlar.

14.15 – 15.00 Box – Med hjälp av handskar och mitzar jobbar vi med slag och sparkar tillsammans med vår träningskompis. Inga förkunskaper krävs och går utmärkt att komma själv på passet. Härligt beroendeframkallande!

14.15 – 15.00 Löpskolning – Lär dig att springa med korrekt löpteknik för att förbättra ditt löpsteg, springa mer skonsamt och förbättra dina tider. Vi fokuserar på tekniken och håller oss på en bana där alla kan springa i sitt eget tempo. Perfekt både för dig som vill börja springa eller bli en bättre löpare. Passet hålls utomhus!

15.15 – 16.15 Floorfiller och stretch – Hitta nattklubbskänslan, fast på träningsgolvet. Passet för dig som älskar dans! Den ultimata träningsformen för dig som söker ett roligt och effektivt sätt att träna både din kondition och koordination!

15.15 – 16.15 Endurance– Löpning kombinerat med styrkeövningar som utförs i de vackra omgivningarna vid havet. Vi springer ca 4 km och stannar med jämna mellanrum till för styrke/konditions och rörlighetsövningar. Fantastiskt sätt för att få löpningen lite roligare.

16.20 – 16.40 Stretch– Avsluta träningsdagen med en skön stretch där vi sträcker ut i kroppens muskler och kommer ner i varv.

16.30 SKÖN STUND MED FIKA & SPA för den som vill

19.30 Tvårätters gemensam middag i restaurangen

SÖNDAG

07.30 – 08.30 Yin Yoga – Denna yoga öppnar sakta upp bl.a. stela höfter, baksidor av ben och vader som blir smidigare och mer elastiska. Yin yogan fyller hela dig med färsk, ny energi och lugnar ditt sinne.

07.30 – 08.15 PowerTraining – ”Powerwalk med styrkeövningar” Vi går med raska steg längs med den fina kuststräckan i riktning bort mot fästningen. Med jämna mellanrum stannar vi till och utför några styrkeövningar för att väcka kroppen.

08.15 FRUKOST

09.30 – 10.15 Föreläsning – Ett hållbart du! Känner du att du vill ha fler timmar på dygnet? Hur du ibland försakar dig själv för att hinna med allt som ska göras och att det är du själv som får stå tillbaka? Genom att ständigt vara tillgänglig och uppkopplad tar batteriet till slut bara slut. Marlene berättar från egna upplevelser och med erfarenhet från alla möten om det ständiga arbetet med att hitta balans. Att fortfarande kunna leva ut och följa sina mål, men att göra det hållbart!

10.30 – 11.15 Afro – Till ljudet av trummor dansar vi med stora, kraftfulla och jordnära rörelser i en dynamisk barfotadans. Frigörande och härligt!

10.30 – 11.15 Löpning, intervaller – Ett löppass som utförs med intervaller i olika längd. Vi håller till på en bana, så du själv väljer tempot i dina intervaller. Vi utför intervallerna på ett roligt och lekfullt sätt – Perfekt inspiration till kommande löppass.

11.15 – 11.45 Paus

11.45 – 12.30 Organic Body Work – Fundamentala rörelser i en flödade upplevelse. Effektiv och spännande träning av styrka, balans, flexibilitet och toning av kropp och hållning. Tempot är lugnt och närvaron är hög. En skön avslutning på helgen!

11.45 – 12.30 WOD – Crossfit inspirerat pass där vi kör olika block på tid där du själv väljer intensiteten. Träningen sker utomhus. Perfekt avslutning på helgen för dig som vill avsluta på topp!

12.35 – 12.55 Stretch – Avsluta träningshelgen med en skön stretch där vi sträcker ut i kroppens muskler och kommer ner i varv.

13.00 – 13.15 Avslutning för helgen!

13.15 BRUNCHDAGS

INSTRUKTÖRER

MARLENE TAUDIEN
Jobbar som researrangör av träningsresor, gruppträningsinstruktör, personlig tränare, kostrådgivare och föreläsare. Är som instruktör full av energi, ser till att alla känner sig sedda och kan träna utifrån sin nivå oavsett om man är nybörjare eller är van vid mycket träning. Marlene ser kroppen som ett fantastiskt redskap som man behöver ta hand om på bästa sätt och lyssna på vad den vill ha. Styrka, kondition, rörlighet och mental träning i en härlig kombination är det Marlene förespråkar för bästa resultat till kropp och själ.

SOFIA HARRE WALLÉN
Sofias intresse för gruppträning började tidigt. När skolidrotten inte var tillräckligt rolig bad hon läraren om tillstånd att köra ett gympapass för sina kompisar. 26 år senare och över 5000 körda klasser livnär hon sig på träning, både som grupptränare, personlig tränare och koreograf. Sofias filosofi är att träning ska vara ”enkel men effektiv”.

Inom gruppträning instruerar hon i de flesta typer av klasser, allt ifrån meditativ och lugn träning till styrka, crossfit och dans. Genom åren har hon jobbat sig igenom massor av trender inom branschen, och dansen är det som alltid kommer att vara Sofia närmast om hjärtat.

Ring 0411-300 36 för att boka eller maila oss på info@mossbylund.se