JULBORD

Välkommen in i en lantlig miljö där vi serverar ett magiskt julbord från 29 november – 15 december.

JULBORDSPAKET

Julbord med övernattning och spa från 1120:-/person.
I detta kompletta paket ankommer ni under eftermiddagen och kopplar av i varma bad i vårt spa innan det är dags att landa i restaurangen för sill, skinka, grönkål, jansson, mandelmusslor… listan är lång. Frukost när ni vaknat ingår också.

Kvällsspa med julbord  790:-/person
Enbart julbord 545:-/person

SENIORPAKET

Under Julbordsperioden erbjuder vi vårt seniorpaket mån-tors. Som vanligt bjuder vi på lunch både på ankomstdagen och på avresedagen.

Läs mer om vad som ingår HÄR

MELLANDAGSSPA 26/12 - 6/1

Mellan jul och trettonhelgen har vissa av våra dagspapaket uppehåll.
Istället har vi några olika specialare för mellandagarna.

MELLANDAGSSPA 10.00-15.00 525:-
Enbart dagspa

MELLANDAGSCHILL 18.00-22.30 625:-

Vila upp dig efter julhelgen med vårt paket ”mellandagschill”. Börja med en 2-rätters middag i vår mysiga restaurang, sen skön relax i vårt härliga spa med varma pooler.

MELLANDAGSSPA MED BEHANDLING OCH FIKA 9.00-15.00 1195:-

Lyxpaket för dig som behöver maximal återhämtning. Förutom tillgång till vårt spa ingår även en valfri 50 minuters spabehandling. Välj mellan t.ex. en ansiktsbehandling, spamassage eller kroppsinpackning. Som avslutning dukar vi fram kaffe och kaka.

VARDAGSLYX EXTRA ALLT helgfri måndag – fredag 09.00-16.00, 1550:-

Ankom vid niotiden och varva ner en stund i vårt spa innan det är dags för dagens första behandling. En 20 min peeling för att göra huden mjuk och len. Dagens lunch, en kopp kaffe och ännu en timma eller två bland sköna pooler, bastu eller vilosängar för att sedan få ytterligare två 25 min behandlingar; en spamassage och en ansiktskur.

NYÅRSDOPPET 31 DEC & 1 JAN 10.00 – 14.00 595:-

Vi på Mossbylund bjuder in till ny tradition med vårt paket ”nyårsdoppet”. Först gläds vi gemensamt åt året som gått och njuter samtidigt av musslor, mousserande och spa. För den modiga finns även möjligheten att ta ett havsbad och sen komma upp och värma sig i våra varma källor, perfekt start på det nya året och ett mer effektivt sätt att vakna än kaffe på morgonen!

NYÅRSFEST

Priset på vårt nyårspaket ligger från 3290:- per person. Då ingår en fullspäckad eftermiddag, afton och magisk natt med fika & varma bad i vårt spa när ni anländer.

18.00 samlas vi för champagne och kanapéer. Lite senare i vårt festsal serveras en 6rätters middag med vinpaket och alkoholfritt dryckespaket finns så klart att välja på.

Sen är det kaffe och avec och dans till liveband.
Mer bubbel och fyrverkerier vid tolvslaget.
Vi avslutar kvällen med nattamad innan ni det är dags att knyta sig.

Frukost på det nya året serverar denna morgon 09.00-11.00. Utcheckning innan 12.00.

Önskar ni komplettera med dagspa 1 januari är priset endast 175:- för er som bott över. Det går bra att boka till en massage eller spabehandling. Men vi rekommenderar att göra det i god tid.

Boka ditt nyårspaket på 0411-30036, eller via info@mossbylund.se

psst! missa inte NYÅRSDOPPET