BLI EN MOSSBYLUNDARE*

JUST NU SÖKER VI

HUDTERAPEUT, är du utbildad hudterapeut och vill jobba i ett glatt och trevlig gäng i magisk miljö? Sök!
Som hudterapeut gör du alla våra behandlingar utom djupgående massage (men är du även utbildad massör är detta ett plus).
Tjänstegraden är 80% och man tjänstgör varannan helg.
Skicka CV och personligt brev direkt till vår spa-chef Magdalena Hagenkötter på magdalena@mossbylund.se
Senast 1/4 vill vi ha din ansökan.

 

KOCK, vårt fantastiska team av kockar behöver nu utökas med en tillsvidaretjänst på 100%. Vi söker dig som har relevant utbildning och några års erfarenhet från kock-yrket. Du ska ha ett brinnande intresse för service och matlagning! Vi erbjuder ett härligt arbetslag och en fantastisk arbetsplats där god mat lagas från grunden. Egen bil är ett plus då arbetstiderna inte alltid sammanfaller väl ihop med lokaltrafiken.
Tjänsten är fördelad på både helger och kvällar.

Skicka CV och personligt brev till vår köksmästare Christoffer: christoffer@mossbylund.se senast 29/2 2020.

 

ERFAREN SERVERINGSPERSONAL, här servar vi underbara gäster med full fart från morgon till kväll, sju dagar i veckan. Även HELGBARTENDER sökes för omgående start.

Är du intresserad,  skicka din ansökan till vår restaurangchef Fredrik Wennberg. fredrik@mossbylund.se

 

Fler och fler tränar hos oss och det blir fler och fler pass under veckorna, så nu söker vi TRÄNINGSINSTRUKTÖRER. Yoga, vattengympa och olika former av styrkepass.

Vill du hoppa in extra som instruktör är du välkommen att maila ditt intresse till vår träningsansvarig Susanna Kristersson. susanna@mossbylund.se

 

* Mossbylundare s. ˜en ˜rna
En magisk varelse som sprider glädje bland både kollegor och gäster

Vi växer ständigt och utvecklar vår verksamhet vilket innebär att vi blir fler och fler MOSSBYLUNDARE. Fantastiskt roligt och även om vi tror vi nått taket behöver vi fler kollegor med jämna mellanrum.