BLI EN MOSSBYLUNDARE*

JUST NU SÖKER VI

HUD & SPATERAPEUT, 50-80%. Vi är ett team på tio massörer & hudterapeuter och behöver nu ytterligare förstärkning.
Skicka CV och personligt brev till vår spachef Magdalena: magdalena@mossbylund.se senast 15/1 2020.

 

KOCK, vårt fantastiska team av kockar behöver nu utökas med en tillsvidaretjänst på 80-100%. Vi söker dig som har relevant utbildning och några års erfarenhet från kock-yrket. Du ska ha ett brinnande intresse för service och matlagning! Vi erbjuder ett härligt arbetslag och en fantastisk arbetsplats där god mat lagas från grunden. Egen bil är ett plus då arbetstiderna inte alltid sammanfaller väl ihop med lokaltrafiken.
Tjänsten är fördelad på både helger och kvällar.

Skicka CV och personligt brev till vår köksmästare Christoffer: christoffer@mossbylund.se senast 15/1 2020.

 

HOTELLSTÄD, söker nu en positiv och initiativtagande person för en tjänst på 50%. Arbetstiderna är varierande mellan 9-17 och helgarbete förekommer varannan helg. Vi ser gärna att du har erfarenhet från städ sedan tidigare men du kommer långt med rätt motivation och personlighet!

Skicka din ansökan till vår chef för marktjänst Josefine Andersson Sandberg. josefine@mossbylund.se

 

ERFAREN SERVERINGSPERSONAL, här servar vi underbara gäster med full fart från morgon till kväll, sju dagar i veckan. Även HELGBARTENDER sökes för omgående start.

Är du intresserad,  skicka din ansökan till vår restaurangchef Fredrik Wennberg. fredrik@mossbylund.se

 

Fler och fler tränar hos oss och det blir fler och fler pass under veckorna, så nu söker vi TRÄNINGSINSTRUKTÖRER. Yoga, vattengympa och olika former av styrkepass.

Vill du hoppa in extra som instruktör är du välkommen att maila ditt intresse till vår träningsansvarig Susanna Kristersson. susanna@mossbylund.se

 

* Mossbylundare s. ˜en ˜rna
En magisk varelse som sprider glädje bland både kollegor och gäster

Vi växer ständigt och utvecklar vår verksamhet vilket innebär att vi blir fler och fler MOSSBYLUNDARE. Fantastiskt roligt och även om vi tror vi nått taket behöver vi fler kollegor med jämna mellanrum.