VAD KUL ATT DU KOMMER OCH HÄLSAR PÅ!

Här är lite att tänka på och inspirerande bildkollage då det finns mycket att välja på under din vistelse på Mossbylund. Utöver spa, massage, övernattningar eller middagar finns här tiokort på träning eller på frukost/lunch att köpa. Eller ett fyrakort på spabehandlingar som är ett lyxigt alternativ att använda sin gåva till.

Värdet på presentkortet går att använda till vad som helst hos oss, bara slå oss en signal så hjälper vi dig.

TÄNK PÅ:
Ni kan inte boka online med ert presentkort. Ring eller maila oss så hjälper vi er att boka!

Glöm inte ta med presentkortet när du hälsar på oss.

Våra presentkort är giltiga 24 månader från inköpsdatum. När detta datum passerat blir dom automatiskt avaktiverade och kan inte utnyttjas.
Om ni skulle få förhinder inom denna tid kan ni göra en bokning på ett datum efter utgången dag. Då måste ni höra av er innan presentkortet löpt ut och förbetala er kommande vistelse med det presentkort ni har. Om ni skulle avboka er vistelse, vilken ni betalt med ert presentkort kan summan ej återbetalas och kortet kan inte återaktiveras.

HAR DU FÅTT EN JULKLAPP?

Våra julklappar är en specialutgåva och har en kortare giltighetstid, ring eller maila för att boka, glöm inte ta med dig presentkortet när ni kommer.

ÖVERNATTNING I SILON
varma bad i vårt spa, övernattning och frukost för två personer i vår nybyggda silo. Gäller söndag-torsdag 1/5-30/6-20

VINTERMYS
varma bad i vårt spa, trerätters middag, övernattning och frukost för två personer. Gäller söndag-fredag 26/12-19 – 31/3-20

VINTERHELG
varma bad i vårt spa, mossbybrädan med bubbel, trerätters middag, övernattning och frukost för två personer. Gäller alla dagar 26/12-19 – 31/3-20

AFTERNOON TEA med bubbel eller BRUNCH
för två personer. Gäller 26/12-19 – 29/3-20

DAGSPA och en 50 min spamassage
för en person. Gäller måndag-torsdag 26/12-19 – 31/3-20