GDPR

VÅR POLICY GÄLLANDE PERSONUPPGIFTER

25 maj 2018 fick vi, Sverige och hela EU en ny lag, GDPR, general data protection regulation. Den ersätter den gamla lagen PUL, personuppgiftslagen.

Det skydd som fanns tidigare hur vi hanterar personuppgifter har förstärks via denna lag och det innebär att vi, vid vissa tillfällen kommer behöva fråga er hur vi får lov att hantera era uppgifter, såsom namn, mail, adress, telefonnummer, bokningshistorik mm.
Genom att godkänna våra villkor, godkänner du att vi lagrar dina personuppgifter. Ni har även rätt att få tillgång till de uppgifter som vi lagrar, och få information var det lagras.

När du gör en bokning på Hotell Mossbylund behöver vi en viss information om dig/er för att kunna hantera och garantera bokningen. Vi behandlar och skyddar dina personuppgifter i enlighet med gällande personuppgiftslagstiftning.

Önskar du få erbjudanden och nyhetsbrev framöver behöver du själv anmäla detta, vi kommer ställa frågan, och trots ditt godkännande kan du när som avregistrera dig.

Vi värnar om din personliga integritet och strävar efter att skydda dina personuppgifter såsom lagen föreskriver.

Vi förbehåller oss rätten att dela dina uppgifter med underleverantör, tex aktivitetsarrangör, när det är nödvändigt för att vi ska kunna ge dig bästa möjliga service, eller såvida inte särskilda skäl föreligger, t.ex. att polis, åklagare eller liknande begär uppgifter.

Vi använder informationen för att kunna identifiera dig som boende hos oss och uppgifterna kommer finnas hos våra personuppgiftsbiträden bla Visbook, Bookvisit och Boka Direkt.

Hotell Mossbylund sparar dina personuppgifter så länge det är nödvändigt för att uppnå de ändamål som beskrivs i policyn. Om du avregistrerar dig från våra tjänster tar vi bort dina personuppgifter så snart vi kan.