KONFERENS PÅ MOSSBYLUND

Möten är viktiga, både ur ett arbetsperspektiv och möten kolleger emellan. Att mötas i nya miljöer och få ett avbrott från vardagen, ger möjlighet till idéer och effektivt arbete. Sista åren har vi vuxit mycket men är stolta övar att kunnat bevara känslan av det lilla och gemytliga konferenshotellet ett stenkast från havet.

Som övernattande konferensgäst har ni gratis tillgång till vårt spa, det finns även möjlighet att boka spabehandling, både i förväg eller dropin i mån av plats. Vi finns en mil väster om Ystad, på sydkusten. Endast 45 minuter från Malmö/Lund och 2 mininuter från den magiska sandstranden. Underbara omgivningar mellan hav och skånska åkrar.

Förfrågningar eller bokning, ring oss på 0411 30036 eller maila till konferens@mossbylund.se

AKTIVITETER

Träning och bra kost är en förutsättning för god hälsa och frisk personal. Här finns alla möjligheter att kombinera en lång arbetsdag i en konferenssal med anpassat träningspass för just eran grupp. Yoga, TRX, vattengympa eller sköna utepass.

Med husets viner eller öl från vårt lokala ölbryggeri dukar vi upp till en smakrik dryckesprovning. Sätt smaklökarna på prov och upptäck nya favoriter. Eller varför inte gnugga geniknölarna med en alfapetturnering?

Önskar ni bara en skön promenad får ni gärna låna med er vår fina hotellhund Vilda som gärna visar er stranden och havet.

Utöver våra egna aktiviteter anordnar vi allt från Sherlocked, mobilfotografering, graffittimålning, mountainbike och mycket, mycket mer. Fråga oss vid bokning så sätter vi ihop en aktivitet utifrån era idéer och önskemål!

SPA

För dig som är konferensgäst erbjuder vi 25 min. massage eller 25 min. ansiktskur för endast 395:- (ord. 525:-). Det behöver dock förbokas. Ni kan även ta ett härligt dopp i våra nya utepooler och slappna av i bastun eller varför inte ett uppfriskande havsdopp.

ÅKA KOLLEKTIVT

Vår miljösatsning har tagit ytterligare ett steg tack vare skånetrafikens nya busshållplats på Mossbylund. Numera åker du buss från Ystad eller Trelleborg med linje 190. Närmaste påkopplande pågatåg finns i Svarte för vidare resa till och från resten av Skåne!

SVENSKA MÖTEN

Svenska Möten är experter på möten och hjälper företag och organisationer att utvecklas genom att ta tillvara på kraften i det personliga mötet. Att Hotell Mossbylund är utvald av Svenska Möten innebär en garanti för dig som kund att vi möter höga kvalitetskrav och är certifierade enligt Svenska Mötens klassificeringssystem. Hotell Mossbylund äger Svenska Möten tillsammans med ca 130 andra utvalda mötesanläggningar runt om i Sverige. Liksom alla övriga anläggningar är vi Svanenmärkta eller medlemmar i Svanens nätverk. Läs mer på www.svenskamoten.se

Behöver ni hjälp med deltagarhantering inför ert möte kan Svenska Möten hjälpa dig. Läs mer HÄR

sigill_svenska_möten-webb

Detta sigill finns bara på anläggningar utvalda av Svenska Möten.

Vår boknings- och receptionschef Anne har full koll på våra konferensbokningar och tillsammans med Jens, Eva och Matilda är hon en av de första du möter när du slår oss en signal eller stannar till vid vår reception. Att ge allra bästa service med det lilla extra och att jobba omgiven av härliga kollegor och gäster, är något Anne brinner för.

Här på Mossbylund står det personliga, familjära och flexibla i fokus och vi vill att du som gäst alltid känner dig varmt välkommen, och framförallt välkommen åter till oss.

Anne Vallmark, anne@mossbylund.se