BOKA ÖVERNATTNING

VI BYGGER IGEN

Sedan 2013 har det ena projektet avlöst det andra. Just nu står restaurangen, som varit trångbodd det senaste året, på tur igen. I anslutning till befintlig restaurang bygger vi en ny ’salong’ med plats för stora sällskap eller många små. Vi ser väldigt mycket fram emot att få inviga det redan till påsk och hälsa många nya och gamla gäster välkomna!

Även vår utemiljö kommer bli rymligare med mer trätrall och bättre utsikt över de skånska fälten och solnedgången.

Varje planerat bygge brukar ge både mersmak och smyga in andra närliggande projekt och renoveringar. Vår gamla ursprungliga restaurang kommer nu också få ny inredning och bättre buffémöjligheter för frukost och brunch. Här kommer också finnas mer plats för fåtöljer och avkopplande ytor för en drink eller fikastund. Som vanligt jobbar vi för att skapa en ombonad hemkänsla trots att vi ständigt växer.

I dagsläget har vi bara lite stökigt utanför fönstret och vi hoppas inte att bygget kommer störa. Däremot kan det vara lite rörigt under vecka 10 och 11 då vi måste göra en del ingrepp inomhus.  Men vi lovar att pyssla om er på bästa sett under tiden och tack vare att vi ständigt håller öppet trots renoveringar har vi möjlighet till alla förbättringar vi vill ge våra gäster.

Detta är årets första projekt och vi har mer på gång. Men det kommer vi skvallra om senare i vår.

BYGGKLIPPET 11 – 14 MARS!

11 – 14 mars renoverar vi inredningen i restaurangen och detta betyder lite byggdamm här och var. Passa på att boka BYGGKLIPPET för dessa datum och ta en titt på vad som händer på Mossbylund. Vi serverar frukost och lunch i en lokal bredvid restaurangen annars är allt som vanligt.

Spa, övernatting i dubbelrum, tvårätters middag & frukost för endast 990:- per person