VÅRA BEHANDLINGAR

Har du ont i musklerna, eller behöver du bara lite lyx och extra omsorg? Oavsett vilket så har vi vad du behöver. Kan du inte välja? Ring oss så hjälper vi dig att hitta den perfekta behandlingen för dig

just nu

Vi har öppet som vanligt och vi arbetar med varmt hjärta, kallt huvud, tvättade händer och håller oss till alla föreskrifter och riktlinjer.

Alla ansiktsbehandlingar har paus just nu. Vackra ögon/fransförlängningar gör vi men ingen djuprengörning/portömning i ansiktet. Befintliga bokningar ligger kvar men går att omboka om så önskas. De behandlingar som vanligtvis innehåller någon form av ansiktsbehandling/ansiktsmassage har vi modellerat om.

Har ni några frågor så är det bara att höra av er på 0411-30036.

MASSAGE

VÅR SPAMASSAGE
25 min. 525:- / 40 min. 675:- / 50 min. 775:- 
Avslappnande spamassage med aromaoljor.

SVENSK KLASSISK MASSAGE
25 min. 575:- / 40 min. 695:- / 50 min. 795:- / 80 min. 1195:-
En djupgående massage som ger avspänning i stela, trötta muskler samtidigt som elasticiteten och cirkulationen ökar.

HOTSTONE MASSAGE 50 min. 845:-
En avslappningsmassage med varma lavastenar och aromaolja på kropp och ansikte. Behandlingen är bra för ömma, trötta muskler, ledbesvär eller om du bara vill slappna av. Hotstone är också lämplig för dig som är reumatiker.

SIRENENS DJUPGÅENDE LYX 50 min. 895:-
Missa inte denna härliga kombination av varma stenar och klassisk massage. En djupgående lyx som är bra för stela muskler eller smärta. Den traditionella massagen blir djupare med den värmande effekten från stenarna.

DEN BLIVANDE MAMMAN 50 min. 845:-
Massagen anpassas efter graviditetens olika skeden. Med sköna kuddar under dig masseras ryggsida, ben, armar. och fötter. Avslutas med ansiktsrengöring och ansikts- och skalpmassage.

TILLÄGG
Förläng din massage med en kvart för bara 195:-
Välj mellan:
Mjuka fötter, peeling & massage
Lena händer, peeling & massage
Ansikte & skalpmassage

HAVSFRUNS HEMLIGHETER

BRUNNENS LYXKUR, 90 min. 1595:-/person  2990:-/par
Detta är en lyxig kur där vi kombinerar peeling, bad och massage. Behandlingen startar med en peeling av kropp och fötter. Sedan sjunker du ner i ett varmt Thalassobad där du får en skön skalpmassage. Thalassobadet med medelhavssalt innehåller massor av näringsämnen och mineraler. Efter badet får du en härlig och avslappnande massage.

HAVSMANNENS HELKROPPSKUR 80 min. 1595:-/person  2990:-/par
Unna din kropp och hy total avkoppling med värme och uppfriskande återfuktning. Vi börjar med en helkroppspeeling som varsamt torkas av med varma handdukar. Därefter blir du inpackad i en härlig varm kroppsinpackning som återfuktar din hud. Under tiden får du en ansiktsrengöring, mask och massage av ansikte, nacke och skalp. En lyxig upplevelse som du kan njuta av själv eller tillsammans med någon.

PARBEHANDLINGAR

KRAKENS MASSAGE OCH BAD 75 min. 1795:-/par.
Kom med en vän eller din käraste och gör varsin behandling i samma rum. En av er kryper ner i ett varmt aromabad, och den andra får njuta av en avkopplande massage eller ansiktskur på 25 min. Efter det byter ni behandling.

FYRA FÖTTER 40 min. 995:-/par.
En uppskattad duobehandling. Ni sitter tillsammans i var sitt fotbad och njuter av ett glas mousserande och lite tilltugg. Under tiden tar en terapeut hand om er. Ni får fotpeeling, massage och en återfuktande kräm.

OCH MYCKET MER
Kroppsinpackning, 50 minuters massage och kurbad kan fås som duos. Ni får en avkopplande och välgörande stund tillsammans. Meddela oss vid bokning om ni önskar få er behandling tillsammans.

KROPP

KROPPSPEELING 30 min. 575:-
Peelingen tar bort döda hudceller och ger ny lyster. Hudens upptagningsförmåga ökas så att den lättare kan ta till sig hudvårdsprodukter som vi smörjer in dig med. En energikick för kroppen.

KROPPSINPACKNING 50 min. 845:-
Du väljer själv en inpackning, allt från uppiggande till avslappnande eller utrensande. Därefter får du en ansikts-rengöring, ansiktsmask och ansikts- & skalpmassage.

STOR KROPPSINPACKNING 70 min. 1395:-
Peeling och inpackning i ett. Vi börjar med en saltpeeling för att väcka, skrubba och förbereda huden innan mjukgörande inpackning. Du får en skön skalpmassage och ögonmask. Tänk på att du helst inte ska duscha av dig kort efter, utan låta kroppen få njuta av detta hela dagen/natten för bästa effekt.

ALGINPACKNING 60 min. 895:-
Detta är en värmande och utrensande inpackning med alger som ger lyster åt huden. Ansiktet rengörs och du får mask och ansikts- & skalpmassage. Vi avslutar med olja.

LERINPACKNING 60 min. 895:-
Varm inpackning med mineralrik lera. Denna behandling är otroligt muskelavslappnande och renande. Ansiktsrengöring, ansiktsmask och ansikts- & skalpmassage. Vi avslutar med olja.

FINA FENANS PEDIKYR

50-60 min. 845:-
Fotbad, borttagning av förhårdnader, klippning och filning. Lackning, om du vill, och som avslutning, en härlig fotmassage med en fotkräm som du får med dig hem.
Obs! Ej medicinsk fotvård.

VAXNING

haka, överläpp 175:-
halva ben 345:-
hela ben 695:-
armhåla 345:-
bikinilinje 345:-
armar 325:-
rygg 545:-

BRUN UTAN SOL

BRUN UTAN SOL 50 min. 845:-
Vi startar med en uppiggande peeling, både för ansikte och kropp. Därefter smörjer vi in dig med brun utan sol. Det tar ca 8 tim för att din solkyssta hy ska framhävas och du får resterande brun utan sol-produkt med dig hem om du vill öka nyansen ytterligare. Vi rekommenderar att inte duscha eller bada på minst 8 timmar efter behandlingen.

KURBAD

SJÖHÄXANS TÅNGBAD 30 min. 695:-
Ett bad som rensar ut både slagg och vätska. Bra för dig som vill starta om kroppen eller bara njuta. Undviks om du är gravid. Alla näringsämnen är bra att behålla på huden, därför ingen kräm efter badet.

THALASSOBAD 30 min. 595:-
Ett bad som passar alla, även om du har känslig hud. Medelhavssaltet innehåller massor av näringsämnen och mineraler som behövs i vår kropp och i våra muskler. Efter badet smörjer vi in dig med lyxig kräm.

ALGBAD 30 min. 595:-
Bra om du har torr hud men även om du vill förbättra cirkulationen i kroppen. Även detta bad rensar ut slagg och vätska och avslutas med insmörjning. Rekommenderas inte för dig med sköldkörtelproblem eller om du är gravid.

HAVSRITUAL 110:-
Ta dig ner till havet, skrubba dig själv med sand och doppa dig i vattnet. Irish coffee väntar i spacaféet när du kommer tillbaka. 18årsgräns.

HAVSBAD 0:-
Havet ligger 140 meter söderut och är badbart året om för den modige. Behöver ej förbokas.

ANSIKTE

Alla ansiktsbehandlingar håller paus just nu.

HAVSFRUNS FAVORIT 100 min. 1495:-
En stor, lyxig ansiktsbehandling med rengöring, hudanalys, peeling, portömning, ansiktsmask, och kräm. Vi boostar din hy på djupet med serum och oljor och därefter får du en lång skalp-, nack- och ansiktsmassage. Du får även frans- och brynfärg inklusive formning av dina bryn plus en skön handmassage.

ANSIKTSBEHANDLING 50 min. 795:-
Rengöring, hudanalys, peeling, portömning, massage, mask och avslutande kräm.

LITEN ANSIKTSKUR 25 min. 525:-
En kortare uppfräschande ansiktskur med peeling, massage, fuktmask och avslutande kräm.

AHA- BEHANDLING 50 min. 895:-
En energikick med C-vitamin som går på djupet i huden och passar bäst då solen lyser med sin frånvaro. Din hud får omedelbar lyster och behandlingen jobbar förebyggande för att motverka hudens åldrande, förbättrar hudens spänst och ger djupare näring. Denna behandling passar alla hudtyper.  Undvik sol dagarna efter.

Behandlingen rekommenderas även i kur. Perfekt för vårt 4-kort.

VACKRA ÖGON
Brynplockning 195:-
Brynfärg 195:-
Fransfärg 195:-
Frans- & brynfärg inkl. plock 395:-

FRANSFÖRLÄNGNING
Fransarna fästs på dina egna fransar, en och en. Du kan välja mellan olika längder och olika böjningar. Fransarna är gjorda i silke som liknar dina egna, riktiga fransar. Undvik att få vatten och ånga på fransarna 48 timmar efter behandlingen.

Nytt set 945:-
Påbyggnad 3 veckor 525:-
Påbyggnad 4 veckor 625:-
efter 4 veckor, nytt set

Vid avbokning av förbokad spabehandling mindre än 24h debiteras 100% . Vi gör inte spabehandlingar eller massage på barn under 8 år eller om du är gravid och är innan vecka 12. Vi arbetar med Babor och Maria Åkerberg i våra behandligar och försäljningsprodukter. Rådfråga gärna våra terapeuter på plats.