PSST…

Seniorpaketet gäller måndag-torsdag. Boka på 0411 -30036

SENIORPAKET

Vardagarna håller oftast ett skönt lugn hos oss och som senior kan man boka vårt SENIORPAKET, ett paket med middag, spa, övernattning och frukost. Vi bjuder på lunch både på ankomstdagen och på avresedagen innan ni åker hem. Ni har även tillträde till rummen redan från 13.30 till 12.00 dagen efter.

Här finns yogapass/styrketräning för seniorer för önskar komplettera sitt dygn med hälsosam träning och även en härlig natur för sköna promenader. Fyrbenta vänner är varmt välkomna att följa med husse & matte och bo på Mossbylund, dock inte i spa eller restaurang.

Önskar ni boka spabehandling erbjuder vi er som bokat vårt seniorerbjudande 30% rabatt.

DETTA INGÅR:
Lunch
Incheckning från kl. 13.30
Tillgång till spa-avdelning med bad, bastu och relaxavdelning
Trerätters middag i vår restaurang
Övernattning med frukost
Utcheckning 12.00
Lunch

Våra priser varierar från dag till dag beroende på hur populär en vecka eller dag är, även årstiderna kan styra prisläget.

Slå oss en signal eller maila oss så hjälper vi er i prisdjungeln.
0411 30036 /info@mossbylund.se

kombinera med träning

Vi har träningspass varje dag, perfekt att avsluta er vistelse hos oss med att stärka både kropp och sinne. Vi kan speciellt rekommendera vårt pass STARKA SENIORER; ett cirkelpass som anpassas efter hur mycket du orkar. Tuffare än du anar. Starka seniorer går på tisdagar 10.00 och på torsdagar kl 9.00. Som övernattande gäst får man träna till ett rabatterat pris; 99:-/person. Se hela träningsschemat HÄR.