MOSSBYLUNDS HJÄRTA

Vi har öppet alla dagar i veckan från frukost till sen kväll, du kan titta in på en fika, lunch eller middag till kvällen. Boka bord på 0411-30036 eller info@mossbylund.se. Välkommen!

Vår nya kökschef Jesper Sandqvist, en tvättäkta Kristianstadbo som hittat ner till sydkusten och Mossbylund denna speciella vår. Med ett magiskt lugn och fantastisk erfarenhet planerar Jesper nya menyer och leder vårt matglada team med tio kockar som håller ugnarna igång från tidigt gryning till sen kväll. Vi ser mycket fram emot en intensiv sommar med många nyheter i köket.

Restaurangchef Fredrik Wennberg leder med erfaren hand restaurangen och vårt underbara team av serveringspersonal. Med Fredriks gedigna sinne för dryck kombineras en måltid att minnas. Här serveras allt från öl tillverkad i grannbyn till spännande viner från fjärran. Vi är också stolta över att ha ett stort utbud av goda alkoholfria drycker.

Kökschef, Jesper Sandqvist jesper@mossbylund.se
Restaurangchef, Fredrik Wennberg fredrik@mossbylund.se

FRUKOST

Frukost serveras 07.00 – 10.00 alla dagar i veckan.

Vår frukost idag är inte buffé så länge pandemin pågår, den serveras vid bordet och vi bokar in tider för varje sällskap. Den har dock blivit väldigt uppskattad och vi är stolta att under dessa förhållanden kunna servera en komplett frukost med allt från äggröra till chiapudding och nybakade bullar precis som innan. Vi har begränsade plaster på grund av distanseringen men kan även servera frukost i vårt spacafé eller utomhus.

Vi är beroende av våra gästers förståelse att passa tider och hålla avstånd då er hälsa är det viktigaste!

Pris: 145:- för ej boende gäster
Barn 0-4 år äter gratis / 5-11 år 50% rabatt / 12-16 år 25% rabatt

PSSST.... 10 KORT I RESTAURANGEN

För 1100:- kan du köpa ett 10 kort som kan användas för frukost alla dagar i veckan eller dagens lunch helgfria vardagar då vi serverar dagens. En perfekt present till nån du tycker om och som behöver frukost eller lunch serverat i en skön miljö. Kortet är inte personligt och du kan så klart ta med en vän eller två och kryssa i flera rutor.
(ordinarie pris är 145:-)

AFTERNOON TEA

Vackra höga torn med mättande snittar serveras med kakor och desserter. Te och kaffe ingår också.

Lördagar & söndagar från 14.00, sista bordsbokning 15.30 225:-
Barn 0-4 år äter gratis, 5-11 år 50% rabatt / 12-16 år 25% rabatt

Vi pausar söndagsbrunchen tills pandemin är över eftersom det lätt blir köer vid buffén. Istället serveras afternoon tea både lördagar och söndagar med start 5 september.

BARHÄNG

Kom förbi på en öl efter jobb, eller en drink en lördageftermiddag

 

VÅR EGNA ÖL
Vi vill såklart slå ett slag för vår egna öl; MOSSBYLUNDARENS MAGISKA
En ljus lager med inslag av fläder som vi har bryggt tillsammans med pågarna på HÖNSINGE HANTWERKSBRYGGERI

MOSSBYBRÄDAN
Vill ni ha något att tugga på till drycken så rekommenderar vi vår bräda, fullproppad med lokala godsaker;

Ölkorv från friskatorpet, spickeskinka på Olingegårds glada grisar, oliver, hemmagjord örtfärskost, ost från Vilhelmsdal, grönsaksstavar, saltrostade nötter, skånsk lagrad grevé, hembakat fröknäcke och bröd.

Mossbybrädan är stor nog att dela och kostar 175:-

GT-MENY
Var dag har sin gin & tonic! Men man får såklart välja vilken dag som låter godast.