Vi har öppet alla dagar i veckan från frukost till sen kväll, du kan titta in på en fika, lunch eller middag till kvällen. Bord bokar ni på 0411 30036 eller info@mossbylund.se. Välkommen! 

Närproducerat, hemmagjort och kärlek är tre ord som beskriver vår mat. Vår köksmästare Stephen Radcliffe lever och andas för de skånska råvarorna och vill att våra gäster skall känna av kvalitén av livet på landet, havet och i skogen. Tillsammans med sous chef Christoffer Herbst planeras nya magiska upplevelser efter säsong.

Vi är inte gourmet, vi är inte fine dining, vi är njutning för smak, doft och syn.

Restaurangchef Fredrik Wennberg leder med erfaren hand restaurangen och vårt underbara team av serveringspersonal. Med Fredriks gedigna sinne för dryck kombineras en måltid att minnas. Här serveras allt från öl tillverkad i grannbyn till spännande viner från fjärran. Vi är också stolta över att ha ett stort utbud av goda alkoholfria drycker.

Köksmästare, Stephen Radcliffe stephen@mossbylund.se
Sous chef, Christoffer Herbst christoffer@mossbylund.se
Restaurangchef, Fredrik Wennberg fredrik@mossbyund.se

Frukost serveras under vardagarna 07.00-10.00. Helger 08.00-10.00 Du är varmt välkommen på frukost även om du inte bor på hotellet.

Pris: 125:-

Barn 0-4 år äter gratis
5-11 år 50% rabatt / 12-16 år 25% rabatt

Under sommaren, vecka 27 – 33 serverar vi frukost 7.30 – 10.30 alla dagar.

Mellan 11.00-17.00 alla dagar i veckan serverar vi vår fika och lunchmeny både i restaurangen och spacafét. Det går bra att bara dyka upp men ni får gärna boka bord i vår restaurang också. Spacaféet tar vi inga bordsbokningar.

Dagens lunch, vardagar 12.00-14.00 och lördagsspecial enligt nedan gäller för vecka 17, 23 – 28 april.
Vegetariskt alternativ samt vår spacafémeny finns alltid att välja utöver dagens lunch. Sallad, ramlösa/lättöl och kaffe ingår då ni äter dagens. Välkommen!

Det går bra att beställa bord från 18.00 alla dagar i veckan. Sista bordsbokningen 20.30 söndag – torsdag. Fredag & lördag 21.00

Boka på 0411 30036 eller info@mossbylund.se. Välkommen till vår restaurang!

Valborgsmässoafton, 30 april bunkrar vi upp en himmelsk skaldjursplatå. Hummer, krabba, ostron, havskräftor, musslor och massa mer. Pris med spa, övernattning i dubbelrum med frukost. 3690:- för två personer. Boka här.

Vill ni endast njuta av vår skaldjursplatå utan övernattning är priset 745:- per person. Ring och boka bord på 0411-30036

Vi anordnar många stora kalas i vår festlokal ”Salen” som rymmer upp till 120 personer. Här är stora ytor både inne och ute för mingel och dans. Det går hyra hela Mossbylund med samtliga rum eller endast Salen med närliggande hotellrum. Vi har plats för 90-100 övernattande gäster.

Trakten runt Mossbylund är omgivnen av många gamla vackra kyrkor och här är även möjlighet till vigsel i vår trädgård, eller på vår fantastiska strand.

Maila till vår restaurangchef Fredrik, fredrik@mossbylund.se eller vår bröllopskoordinator Helle, helle@mossbylund.se om ni har frågor eller förfrågningar.

Med Helle som bröllopskoordinator är ni i trygga händer. Från bröllopsmeny till brudvals, blomsterdekorationer och vickning – vi tar hand om allt från början till slut, så att ni kan fokusera på att bara njuta av er stora dag. Att få förtroendet att ta hand om er speciella dag är stort för oss och varje bröllop är unikt. Genom ett personligt möte med Helle och Fredrik som restaurangchef går ni i lugn och ro genom era tankar och idéer. Under åren har vi samlat på oss många kontakter och vi har ett stort nätverk av allt från vigselförrättare, till duktiga musiker och DJs som vi gärna rekommenderar.

Helle Kragh, helle@mossbylund.se

AFTERWORK fredagar 17.00-19.00

Mellan kl 17-19 har vi specialpriser i spabaren och här finns en ”after work-korg” för 99:- med massa gott eller en plocktallrik med bla oliver, ost och korvar.

Ni kan också boka in er på KVÄLLSPA om ni vill njuta i våra nya uppvärmda utepooler.

AFTERNOON TEA, lördagar 14.00-16.00

Små vackra höga torn med mättande snittar serveras med kakor och desserter. Te och kaffe ingår också.

Pris: 175:-  

Barn 0-4 år äter gratis
5-11 år 50% rabatt / 12-16 år 25% rabatt

BRUNCH, söndagar 12.00-15.00

Här finns bland annat sill, sallader, pannkakor, bacon, kallskuret, nybakat bröd, ostar, desserter… och juice, te och kaffe.

Pris: 275:-

Barn 0-4 år äter gratis
5-11 år 50% rabatt / 12-16 år 25% rabatt

1 maj serverar vi brunch fast det är en tisdag!

En gång succé, två gånger tradition! För andra året i rad har vi i sommar mellanrätter på menyn. Du väljer och vrakar och kombinerar din egen middag. Lite hungrig kan två rätter vara lagom, tre är lite mer och fyra rätter motsvarar en klassisk trerätters meny. Vill du sen äta som en redig skåning kan du försöka dig på en femte. Eller komma tillbaka en annan dag för att botanisera dig genom hela menyn.

Menyn presenteras under maj månad och serveras mellan 18 juni och 12 augusti.

Söndagarna 8, 15, 22, 29 juli samt 5 augusti har vi trädgårdsfest med grillbuffé. Bokar ni vårt sommarpaket med övernattning dessa dagar är det grillbuffé som gäller. Övriga dagar är det en fyrarätters meny som ingår.