MAGISKA DATUM PÅ MOSSBYLUND 2020

Mossbylund har öppet alla dagar på året så när på några få juldagar eller om hela hotellet skulle vara abonnerat.  Annars serveras frukost 8-10, lunch/café 11-16.30, à la carte 18-21 alla dagar i veckan.

Här kommer 2020 års kalender för lite olika händelser då vår ordinarie meny eller övernattningspaket inte är bokningsbart. Men, självklart vill vi inte släppa allt på en gång, så kika in lite då och då för att inte missa våra magiska nyheter! Har ni frågor bara slå oss en signal på 0411 30036 eller maila oss info@mossbylund.se

KOM OCH HÄLSA PÅ OSS

höst

31 AUGUSTI, SÄSONGSPREMIÄR FÖR SENIORPAKETET

Från och med v.36 kan ni äntligen boka vårt populära seniorpaket igen! Middag, spa, övernattning och frukost. Vi bjuder på lunch både på ankomstdagen och på avresedagen innan ni åker hem. Ni har även tillträde till rummen redan från 13.30 till 12.00 dagen efter.

Pris: från 1 120:- till 1 833:- per person. Boka på 0411-30036 eller läs mer HÄR

5 OKTOBER, JOBBMÄSSA

Sedan 2013 har vi på Mossbylund blivit fler och fler och vi känner att det nu är dags för vår egen jobbmässa.

Är du nyfiken på Mossbylund, och hur det är att arbeta på ett hotell? Hos oss jobbar både yogainstruktörerer och excelexperter, snickare och sommelierer. Alla våra olika avdelningar hjälps åt för att göra gästupplevelsen magisk och oförglömlig. På plats får du träffa folk från alla avdelningar och vi ser fram emot att få träffa dig! Läs mer HÄR

17 OKTOBER, SKALDJUR

Välkommen på vår populära skaldjursplatå. Denna lördag går det bara att boka vårt skaldjurspaket där en skaldjursplatå, spa, övernattning & frukost ingår. Vi har inga alternativ på menyn till kvällen men för en skaldjursälskare är den magisk.

ÖVERNATTNING med skaldjur från 1998:-/person

26 – 29 OKTOBER, SPALOV

TONÅRINGAR VÄLKOMNA! Måndag – torsdag v 44 kör vi som vanligt vårt populära spalov.

Vi sänker åldersgränsen till 13 år i vårt spa. Vill ni övernatta så missa inte vårt avkopplande dygn med spa, middag och övernattning tillsammans med er tonåring för endast 1 350:- per vuxen och 890:- per tonåring. Vi sänker även åldersgränsen för DAGSPA dessa datum. Boka på 0411-30036. Mer information hittar ni HÄR

8 NOVEMBER, FARS DAG

Missa inte att fira pappa! Till exempel med AFTERNOON TEA, eller varför inte ÖVERNATTNING med trerätters middag från 1120:-/person. Ni kan också komma på DAGSPA, eller köpa nått fint i vår butik. det viktigaste är att ni inte glömmer bort pappa!

vinter

Vi har beslutat att inte servera julbord i år på grund av pågående pandemi, kolla in vårt magiska DECEMBERPAKET istället.

Nyårsfirandet kommer också att förändras, dans och trångt mingel är inte vi vill uppmuntra just nu.  Vi begränsar platserna som läget är nu och kommer att återkomma med information när det närmar sig. Vi kommer snart att presenter ett helt magiskt alternativ och generösa avbokningsregler för er som ändå funderar på att boka i dessa osäkra tider eller om ni redan har bokat!

27 NOVEMBER – 20 DECEMBER, JUL UTAN JULBORD

En annorlunda jul.
Vi har varit kreativa och nytänkande under hela året så varför nöja oss med något annat till MOSSBYLUNDS MAGISKA JUL. Därför hoppar vi julbordet och serverar istället en lyxig sjurätters meny. Nya spännande smaker som löjrom, lutad skrei och glad gris från Olinge kombineras med julmys och magi. Läs mer HÄR

ÖVERNATTNING med 7rätters meny från 1270:-/person
Enbart sjurätters; 695:-/person

31 DECEMBER, NYTT ÅR ATT FIRA
Var med och fira att 2020 snart är slut!

Vi välkomnar er till en helkväll på Mossbylund. Bubbel och kanapéer såklart, sen serveras en magisk sexrätters meny med tillhörande lyxiga drycker. Kaffe och avec och till tolvslaget mer bubbel, mysiga eldar och något mer att tugga på. Läs mer HÄR.