MAGISKA DATUM PÅ MOSSBYLUND 2020

Mossbylund har öppet alla dagar på året så när på några få juldagar eller om hela hotellet skulle vara abonnerat.  Annars serveras frukost 8-10, lunch/café 11-16.30, à la carte 18-21 alla dagar i veckan.

Här kommer 2020 års kalender för lite olika händelser då vår ordinarie meny eller övernattningspaket inte är bokningsbart. Men, självklart vill vi inte släppa allt på en gång, så kika in lite då och då för att inte missa våra magiska nyheter! Har ni frågor bara slå oss en signal på 0411 30036 eller maila oss info@mossbylund.se

KOM OCH HÄLSA PÅ OSS

sommar

1 JUNI – 31 AUGUSTI, SOMMAR PÅ MOSSBYLUND

I år blir sommaren något alldeles extra. Vi börjar redan 1 juni med vårt SOMMARPAKET med tre rätter, spa, övernattning och frukost för att få så mycket så möjligt av lata sommardagar.

Sommarspa, sommarträning och 3 restauranger, läs mer om allt som händer i sommar HÄR

17 JUNI – 31 AUGUSTI, GÅRDSPIZZA

POP-UP-PIZZERIA PÅ INNERGÅRDEN med en hyllning till Italien. Pizzalucka för gårdshäng eller hämtlåda till stranden. Lyxiga pizzor med bland annat skånska ostar, lammsalsiccia, löjrom och en massa annat gott som serveras på innergården och i vårt café 12-20 hela sommaren.

Menyn hittar du HÄR.

Pssst.. BOKA pizza med övernattning pris från 925:- per person.

höst

17 OKTOBER, SKALDJUR

Välkommen på vår populära skaldjursplatå. Denna lördag går det bara att boka vårt skaldjurspaket där en skaldjursplatå, spa, övernattning & frukost ingår. Vi har inga alternativ på menyn till kvällen men för en skaldjursälskare är den magisk.

ÖVERNATTNING med skaldjur från 1998:-/person
KVÄLLSSPA med skaldjursplatå 1090:-/person
Enbart skaldjur 795:-/person

26 – 29 OKTOBER, SPALOV

TONÅRINGAR VÄLKOMNA! Måndag – torsdag v 44 kör vi som vanligt vårt populära spalov.

Vi sänker åldersgränsen till 13 år i vårt spa. Vill ni övernatta så missa inte vårt avkopplande dygn med spa, middag och övernattning tillsammans med er tonåring för endast 1 350:- per vuxen och 890:- per tonåring. Vi sänker även åldersgränsen för DAGSPA dessa datum. Boka på 0411-30036. Mer information hittar ni HÄR

8 NOVEMBER, FARS DAG

Missa inte att fira pappa! Till exempel med BRUNCH, eller varför inte ÖVERNATTNING med trerätters middag från 1120:-/person. Ni kan också komma på DAGSPA, eller köpa nått fint i vår butik. det viktigaste är att ni inte glömmer bort pappa!

vinter

Om pandemin fortsätter hela vintern kommer vi inte kunna servera julbord på vanligt vis, inte heller ha nyår med dans och trångt mingel.  Vi begränsar platserna som läget är nu och kommer att återkomma med information när det närmar sig. Vi kommer ha magiska alternativ och generösa avbokningsregler för er som ändå funderar på att boka i dessa osäkra tider eller om ni redan har bokat!

27 NOVEMBER – 13 DECEMBER, JULBORD

Julbord alla dagar i veckan. Ingen à la carte.

ÖVERNATTNING med julbord från 1120:-/person
KVÄLLSSPA med julbord från 790:-/person
Enbart julbord 545:-/person

31 DECEMBER, NYÅRSAFTON

Fullspäckad eftermiddag, afton och magisk natt, fira nyår med oss på Mossbylund.

Champagne och kanapéer, 6rätters middag med vinpaket, kaffe och avec och dans till liveband.
Mer bubbel serveras vid tolvslaget.
Vi avslutar kvällen med nattamad innan ni det är dags att knyta sig.