KOM OCH HÄLSA PÅ OSS

MAGISKA DATUM PÅ MOSSBYLUND 2022

Mossbylund har öppet alla dagar på året så när på några få juldagar eller om hela hotellet skulle vara abonnerat.  Annars serveras frukost 8-10, lunch/café 11-16.30, à la carte 18-21 alla dagar i veckan.

Här kommer 2022 års kalender för lite olika händelser då vår ordinarie meny eller övernattningspaket inte är bokningsbart. Men, självklart vill vi inte släppa allt på en gång, så kika in lite då och då för att inte missa våra magiska nyheter! Har ni frågor bara slå oss en signal på 0411- 30036 eller maila oss info@mossbylund.se

29 MAJ, MORS DAG

Glöm inte att fira världens bästa mamma!

Slå på stort med ÖVERNATTNING med middag och spa, eller slå till med lite mindre och bjud mor på en fika / lunch eller middag  i vårt spacafé & Bistro. Vi serverar även en finfin LUNCH, meny kommer veckan innan.

Eller varför inte lyxa till det med DAGSPA

24-26 JUNI, MIDSOMMAR

Nu börjar sommaren på riktigt! BOKA in er med övernattning, eller kom förbi och njut av vår populära silltallrik som serveras hela midsommarhelgen. Bistron är öppen som vanligt på dagarna och pizzaugnen går varm hela helgen.

27 JUNI – 21 AUGUSTI, SOMMARSPA

För kallt i havet? Våra pooler är alltid härligt varma och solstolarna lockar till stunder för sommarslöa stunder.

Boka SOMMARDOPPET MED BISTRO eller SOMMARDOPPET MED PIZZA HÄR

28 JUNI – 22 AUGUSTI, SOMMARTRÄNING 

Passa på och köp SOMMARKORTET för 1500:- och träna obegränsat under dessa veckor.

Läs mer info HÄR 

1 – 31 JULI, GÅRDSPIZZA

Sommar på Mossbylund betyder POP-UP-PIZZERIA PÅ INNERGÅRDEN. Pizzalucka för gårdshäng eller hämtlåda till stranden. Lyxiga pizzor med bland annat skånska ostar, lammsalsiccia, löjrom och en massa annat gott som serveras på innergården och i vårt café.