MAGISKA DATUM PÅ MOSSBYLUND 2020

Mossbylund har öppet alla dagar på året så när på några få juldagar eller om hela hotellet skulle vara abonnerat.  Annars serveras frukost 8-10, lunch/café 11-16.30, à la carte 18-21 alla dagar i veckan.

Här kommer 2020 års kalender för lite olika händelser då vår ordinarie meny eller övernattningspaket inte är bokningsbart. Men, självklart vill vi inte släppa allt på en gång, så kika in lite då och då för att inte missa våra magiska nyheter! Har ni frågor bara slå oss en signal på 0411 30036 eller maila oss info@mossbylund.se

KOM OCH HÄLSA PÅ OSS

höst

8 NOVEMBER, FARS DAG

Missa inte att fira pappa! Till exempel med AFTERNOON TEA, eller varför inte ÖVERNATTNING med trerätters middag från 1120:-/person. Ni kan också komma på DAGSPA, eller köpa nått fint i vår butik. det viktigaste är att ni inte glömmer bort pappa!

11 NOVEMBER, JULKLAPPSFÖRSÄLJNINGEN BÖRJAR

11 november startar vi försäljningen av våra populära julklappar. Då kan ni läsa om de olika klapparna HÄR

vinter

Vi har beslutat att inte servera julbord i år på grund av pågående pandemi, kolla in vårt magiska DECEMBERPAKET istället.

Nyårsfirandet blir också annorlunda i år, dans och trångt mingel är inget vi vill uppmuntra just nu.

27 NOVEMBER – 20 DECEMBER, JUL UTAN JULBORD

En annorlunda jul.
Vi har varit kreativa och nytänkande under hela året så varför nöja oss med något annat till MOSSBYLUNDS MAGISKA JUL. Därför hoppar vi julbordet och serverar istället en lyxig sjurätters meny. Nya spännande smaker som löjrom, lutad skrei och glad gris från Olinge kombineras med julmys och magi. Läs mer HÄR

ÖVERNATTNING med 7rätters meny från 1270:-/person
Enbart sjurätters; 695:-/person

31 DECEMBER, NYTT ÅR ATT FIRA
Var med och fira att 2020 snart är slut!

Vi välkomnar er till en helkväll på Mossbylund. Bubbel och kanapéer såklart, sen serveras en magisk sexrätters meny med tillhörande lyxiga drycker. Kaffe och avec och till tolvslaget mer bubbel, mysiga eldar och något mer att tugga på. Läs mer HÄR.