* Mossbylundare s. ˜en ˜rna
En magisk varelse som sprider glädje bland både kollegor och gäster

Jobbmässa på Mossbylund 5/10!
Sedan 2013 har vi på Mossbylund blivit fler och fler och vi känner att det nu är dags för vår egen jobbmässa.

Är du nyfiken på Mossbylund, och hur det är att arbeta på ett hotell? Hos oss jobbar både yogainstruktörerer och excelexperter, snickare och sommelierer. Alla våra olika avdelningar hjälps åt för att göra gästupplevelsen magisk och oförglömlig.

På plats får du träffa folk från alla avdelningar och vi ser fram emot att få träffa dig!

vem är du?
Behöver du ett extrajobb sidan om studierna, eller vill du sadla om och upptäcka en ny branch? Vi söker både deltidare och heltidare.

Så kom förbi och presentera er / lämna CV / eller bara mingla runt bland alla MAGISKA MOSSBYLUNDARE. Har du inget CV så räcker ett glatt hej och en kort beskrivning vem du är och vad du är nyfiken på. För oss är din personlighet viktigare än din erfarenhet, utbildning, ålder eller kön.

Att trivas med att jobba när andra njuter av ledighet är en styrka vi värdesätter högt. Vi servar, städar och pysslar om glada gäster 24/7, 365 dagar om året.

 

tid: 18 – 20 den 5 oktober
plats: På Mossbylund såklart, i stora Salen

Ingen föranmälan behövs. Bara dyk upp och hälsa på oss!

JUST NU SÖKER VI:

Vi vill gärna träffa sökande till alla våra avdelningar på vår jobbmässa den 5/10, men lite mer akut söker vi just nu:

RESTAURANG

SERVERINGSPERSONAL, hos oss är det full fart från morgon till kväll, sju dagar i veckan. Hos oss träffar man massor med härliga gäster och kollegor. Gillar du att sprida glädje & positiv energi och samtidigt vara professionell ska du absolut skicka in din ansökan bums.

På Mossbylund har vi hög arbetsmoral, alltid nära till skratt och en härlig kamratskap. Du behöver ha minst 5 års erfarenhet inom restaurang, à la carte-servering och goda kunskaper inom dryck.

Är du intresserad,  skicka din ansökan till vår restaurangchef Fredrik Wennberg. fredrik@mossbylund.se

KÖK

KOCK, från tidig morgon till sen kväll jobbar våra flitiga kockar. Frukost, fika, lunch och inte minst à la carte till kvällen.
Inför hösten söker vi nu en extra kompis i köket.
Du ska vara erfaren, kreativ och självgående med ett brinnande intresse för service och matlagning. Hos oss får du arbeta i ett välfungerande team men du måste också kunna ta stort eget ansvar varför vi gärna ser att du har några års erfarenhet från yrket.

Arbetstiderna är varierande med både helg och kvällstjänstgöring.
Tjänsten är på 100%, alternativt 80%, tillsvidare med start så fort som möjligt.
Maila till vår kökschef Jesper Sandqvist, jesper@mossbylund.se

vi är mossbylund

Under våra tak finns kompetens nog för att skicka en raket till månen.
Även om vi siktar mot stjärnorna så nöjer vi oss med att driva ett hemtrevligt och personligt hotell på den skånska landsbygden. Hela vårt arbete genomsyras av att nyttja varandras erfarenheter och inte sällan arbetar vår personal utanför sin givna roll, vi ser till att ingen kunskap går till spillo och därför är vi också i mångt och mycket helt självförsörjande!

Alla är vi olika personligheter och våra ryggsäckar är fulla med tidigare erfarenheter och lärdomar. Träning, massage, hudexpertis och inte minst ett stort servicemanskap inom servering och bokning som är redo för alla frågor och olika önskemål.

BOKNING
Anne Vallmark är bokningschef och hennes härliga gäng träffar du när du kontaktar oss via telefon, mail, chatt och såklart när ni anländer till hotellet eller när det är dags att avsluta er vistelse. anne@mossbylund.se

RESTAURANG
Restaurangchef Fredrik Wennberg leder med erfaren hand restaurangen och vårt underbara lag av serveringspersonal. Här serveras allt från öl tillverkad i grannbyn till spännande viner från fjärran och Mossbylunds magiska mat, såklart. fredrik@mossbylund.se

KÖK
Kökschefen Jesper Sandqvist tillsammans med sina kockar/bagare/konditor/diskare jobbar nästan dygnet runt. Dom bakar, preppar och lagar allt med ambitionen att maten ska vara närodlad och säsongsbetonad. jesper@mossbylund.se

HOTELLSTÄD
Josefine Andersson Sandberg är vår husfru och hennes avdelnings arbete är det som syns mest. Det bäddas och dammas, dygnet runt, efter minst 15000 sovande gäster per år och fler badande i vårt spa. josefine@mossbylund.se

TRÄNING
Susanna Kristersson är träningsansvarig och har det starkaste laget i huset som hon koordinerar och schemalägger. Flera av våra instruktörer arbetar parallellt med reception och massage och har mycket kundkontakt. susanna@mossbylund.se

SPABEHANDLINGAR
Som spachef har Magdalena Hagenkötter god hand om Mossbylunds egen oas med full koll på både behandlingar, produkter och utbud. Här finns både kvalificerade hudterapeuter och massörer. magdalena@mossbylund.se

VAKTMÄSTERI
Patrik Persson, vår tekniske chef och hans kollegor har en bred kunskap och erfarenhet. De löser allt mellan himmel och jord! patrik@mossbylund.se

MARKNADSAVDELNINGEN
Marknadsavdelningen arbetar med hemsidan, sociala medier och gör allt för att hotellet ska ha en enhetlig profil. Det saknas sällan idéer på denna avdelning. tove@mossbylund.se

EKONOMI & HR
Margareta Cavallin är ekonomiansvarig och tillsammans med vår VD Ingrid Svensson hanterar de ekonomi och personalfrågor. margareta@mossbylund.se eller i.svensson@mossbylund.se

MOOD MANAGER
Hotellhunden Vilda har denna solklara titel. Hon lyckas alltid med sin naturliga förmåga att “bara” vara sig själv och få fram det bästa ur alla hon möter. Tyvärr har Vilda ingen mailadress men ni hittar henne i stora receptionen vid restaurangen.