vi är mossbylund

Under våra tak finns kompetens nog för att skicka en raket till månen.
Även om vi siktar mot stjärnorna så nöjer vi oss med att driva ett hemtrevligt och personligt hotell på den skånska landsbygden. Hela vårt arbete genomsyras av att nyttja varandras erfarenheter och inte sällan arbetar vår personal utanför sin givna roll, vi ser till att ingen kunskap går till spillo och därför är vi också i mångt och mycket helt självförsörjande!

Alla är vi olika personligheter och våra ryggsäckar är fulla med tidigare erfarenheter och lärdomar. Träning, massage, hudexpertis och inte minst ett stort servicemanskap inom servering och bokning som är redo för alla frågor och olika önskemål.

* Mossbylundare s. ˜en ˜rna
En magisk varelse som sprider glädje bland både kollegor och gäster

JUST NU SÖKER VI:

STÄD

Vill bli en del av det glada gänget i HOTELLSTÄD?

Hos oss städar vi jämt, natt som dag. Golv torkas dygnet runt och flitens lampa lyser. Oavsett om du är morgonpigg eller nattuggla har vi arbetsuppgifter för just DIG.

Arbetsuppgifterna består av städning av hotellrum, köket, restaurang, reception, ja överallt men kan vara varierande utifrån behov och arbetet kräver att du är flexibel och öppen för att hugga i där det behövs.

Som person ska du vara glad, positiv och initiativtagande. Du får inte vara rädd för att smutsa ner dig och ibland är arbetsuppgifterna fysiskt krävande varför du behöver vara i fysisk form för att orka en del tunga lyft och ett högt tempo.

Vi värdesätter högt din personlighet och vi är en arbetsgrupp med hög arbetsmoral men har alltid nära till skratt och härlig kamratskap.

För att du ska kunna tillgodose dig all nödvändig information och utföra ditt arbete på bästa sätt ser vi att du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.

Är du intresserad? Mejla din ansökan till vår husfru Josefine Andersson Sandberg

josefine@mossbylund.se

I KÖKET

Vi söker morgonpigga KONDITORER och BAGARE.

Nu söker vi konditorer och bagare till vår nysatsning Bongska Huset, lillasyster till Mossbylund. En unik möjlighet att vara med och starta upp ett helt nytt bageri med allt vad det innebär. Vårt nya ”BAKhus” står alldeles strax färdig och vad är väl lyxigare än att börja på en sprillans ny arbetsplats. Vi söker dig med relevant utbildning eller en lång erfarenhet av yrket som älskar att göra våra gäster nöjda med dina bakverk. Vi är självförsörjande med allt från bröllopstårtor, café och brödbutik, pizzadeg och försörja Mossbylunds verksamhet varje dag året om. 

Din arbetsplats kommer vara nere i Abbekås hamn med havet som närmsta granne.

Tjänsten är på 100% tillsvidare anställning. Vi har löpande urval och ser gärna att vi kan tillsätta tjänsten direkt så tveka inte att mejla in din ansökan till jesper@mossbylund.se

 

FRUKOSTKOCK,

Vi kan erbjuda en 100% tjänst med start omgående. Vi söker dig som är morgonpigg, positiv, framåt och kan hantera stundtals stressiga situationer. Har du relevant utbildning är det ett plus men vi tar gärna emot dig som inte har någon erfarenhet.

Då det är tidiga mornar så er det en fördel om du har egen bil. Tveka inte att söka då vi har löpande urval. 

Maila till vår kökschef Jesper Sandqvist, jesper@mossbylund.se

KOCK

Vi söker kockar. Är du en person som älskar högt tempo, härliga kollegor och kärlek till att laga mat. 

Hos oss är det viktigt att vara flexibel. Vi har idag flera restauranger, på både Mossbylund och vår lillasyster Bongska Huset nere i Abbekås hamn.

Känner du att du är den här arbetsmyran som vi söker så mejla till vår Kökschef jesper@mossbylund.se 

 

 

Nu söker vi SOUS CHEF

Har du stort intresse för matlagning och smaker, trivs i team och gillar att ta ansvar? Är du den som bryr sig om sin arbetsplats och älskar att ge gästerna den bästa upplevelsen?

Vi jobbar till stor del med lokala råvaror och förväntar oss att du har passion för ditt yrke och förmågan att sprida kunskap och glädje för matlagning till både erfarna och oerfarna kollegor.

På Mossbylund jobbar vi tight och alltid mot samma mål. Vi tar ofta snabba beslut och vana vid förändringar så vi söker dig som är flexibel och öppen och har förmågan att snabbt ställa om.

Tjänsten är på 100% tillsvidare anställning och arbete på kvällar och helger är självklart. Vi har löpande urval och ser gärna att vi kan tillsätta tjänsten direkt så tveka inte att mejla in din ansökan till jesper@mossbylund.se

 

I RESTAURANGEN

HOVMÄSTARE

Nu finns det en unik möjlighet att vara med och forma en ny roll hos oss. Är du en person som älskar full fart och en problemlösare av rang? Motiverar dina kollegor samtidigt som du har överblick och känner stort ansvar, känner du igen dig?  Då borde du söka detta jobb. Du måste vara kommunikativ i tal och skrift, ha körkort, egen bil och erfarenhet av liknande positioner.

På Mossbylund har vi hög arbetsmoral, alltid nära till skratt och en härlig kamratskap.

Skicka in din ansökan via mejl till vår restaurangchef Fredrik Wennberg, fredrik@mossbylund.se

SERVERINGSPERSONAL

Hos oss har vi två restauranger och en bistro och det full fart från morgon till kväll, sju dagar i veckan. Hos oss träffar man massor med härliga gäster och kollegor. Gillar du att sprida glädje & positiv energi och samtidigt vara professionell ska du absolut skicka in din ansökan bums.

På Mossbylund har vi hög arbetsmoral, alltid nära till skratt och en härlig kamratskap. Vi ser gärna att du har viss erfarenhet inom restaurang och à la carte-servering och goda kunskaper inom dryck.

Är du intresserad, skicka din ansökan till vår restaurangchef Fredrik Wennberg. fredrik@mossbylund.se

SPA

Nu söker vi auktoriserade HUD- & SPATERAPEUTER samt MASSÖRER inför kommande sommarsäsong!

Tjänstegrad: i första hand anställer vi inför sommarsäsongen, men möjlighet till förlängning finns. Helgtjänst förekommer varannan helg. Övrig tid schemaläggs utifrån behov, men generellt är arbetstiderna varierande mellan 9-19.00.

Som person är du flexibel, omhändertagande till våra gäster,  har hög arbetsmoral, gillar att ta i och jobba självständigt, men tillsammans i team ändå. Produktutbildning sker hos oss.

Urval sker löpande, anställning enligt ö.k. Maila din ansökan till magdalena@mossbylund.se

BOKNING
Anne Vallmark är bokningschef och hennes härliga gäng träffar du när du kontaktar oss via telefon, mail, chatt och såklart när ni anländer till hotellet eller när det är dags att avsluta er vistelse. anne@mossbylund.se

RESTAURANG
Restaurangchef Fredrik Wennberg leder med erfaren hand restaurangen och vårt underbara lag av serveringspersonal. Här serveras allt från öl tillverkad i grannbyn till spännande viner från fjärran och Mossbylunds magiska mat, såklart. fredrik@mossbylund.se

KÖK
Kökschefen Jesper Sandqvist tillsammans med sina kockar/bagare/konditor/diskare jobbar nästan dygnet runt. Dom bakar, preppar och lagar allt med ambitionen att maten ska vara närodlad och säsongsbetonad. jesper@mossbylund.se

HOTELLSTÄD
Josefine Andersson Sandberg är vår husfru och hennes avdelnings arbete är det som syns mest. Det bäddas och dammas, dygnet runt, efter minst 15000 sovande gäster per år och fler badande i vårt spa. josefine@mossbylund.se

TRÄNING
Susanna Kristersson är träningsansvarig och har det starkaste laget i huset som hon koordinerar och schemalägger. Flera av våra instruktörer arbetar parallellt med reception och massage och har mycket kundkontakt. susanna@mossbylund.se

SPABEHANDLINGAR
Som spachef har Magdalena Hagenkötter god hand om Mossbylunds egen oas med full koll på både behandlingar, produkter och utbud. Här finns både kvalificerade hudterapeuter och massörer. magdalena@mossbylund.se

VAKTMÄSTERI
Patrik Persson, vår tekniske chef och hans kollegor har en bred kunskap och erfarenhet. De löser allt mellan himmel och jord! patrik@mossbylund.se

MARKNADSAVDELNINGEN
Marknadsavdelningen arbetar med hemsidan, sociala medier och gör allt för att hotellet ska ha en enhetlig profil. Det saknas sällan idéer på denna avdelning. tove@mossbylund.se

EKONOMI & HR
Margareta Cavallin är ekonomiansvarig och tillsammans med vår VD Ingrid Svensson hanterar de ekonomi och personalfrågor. margareta@mossbylund.se eller i.svensson@mossbylund.se

MOOD MANAGER
Hotellhunden Vilda har denna solklara titel. Hon lyckas alltid med sin naturliga förmåga att “bara” vara sig själv och få fram det bästa ur alla hon möter. Ni hittar henne i receptionen.