VÄLKOMMEN HEM TILL MOSSBYLUND

Tillbringa natten i ett av våra vackra och avkopplande rum med fyrstjärnig standard. Mossbylund har 90 bäddar i 40 rum, alla med en underbar utsikt över  havet eller fälten och solnedgången.

Vårt läge är magiskt, närheten till Malmö, Lund & Köpenhamn gör att vi är nära, men ändå långt ute på landet. Vi har stranden som närmaste granne och närheten till havet och slätten ger energi och en välbehövlig paus från en intensiv vardag.

BO MED HUND

Mossbylund är en underbar plats för fyrbenta vänner. Många av våra rum är hundvänliga och omgivningen perfekt för hundpromenad. Vi har hundfritt i restaurangen men på uteserveringen är hundar i koppel välkomna. Och har man inte med sig sin egen ögonsten, finns här en HOTELLHUND som gärna följer med på promenad och visar upp våra vackra omgivningar.

KOM OCH HÄLSA PÅ OSS

För alla övernattande gäster ingår entré till vårt spa, en härlig frukostbuffé, fri parkering och gratis Wifi.

BRA ATT VETA OM VÅRT SPA

Bada och basta hur mycket du vill från 15.00 – 22.30 på ankomstdagen och mellan 07.00 – 11.00 på avresedagen. Du kan komplettera din övernattning med extra dagspa innan incheckning eller efter utcheckning för endast 350:-. Vi har barntillåtet för barn under 16år (ej blöjbarn) mellan 14.00-15.00 i vuxnas sällskap. samt 9.00-10.00 på morgonen (9-10 & 14-16 v.26-33).

VÅRA RUM

DUBBELRUM

Dubbelrum med vacker utsikt över havet eller de böljande fält som omger hotellet. Rummet är möblerat med 160cm dubbelsäng eller två 90cm sängar, fåtöljer, skrivbord och TV.

JUNIORSVIT

Extra guldkant på din vistelse får du i vårt rymliga deluxerum med balkong och underbar utsikt. Sviten är möblerad med dubbelsäng, sittgrupp, TV och skrivbord. Badrum med WC, dusch och badkar.

LITET TVÅBÄDDSRUM

Tvåbäddsrum med mysfaktor och utsikt över hagar och fält. Rummen har två 90 cm breda sängar som står separat.  Rummen är mindre än dubbelrum, det finns minibar, skrivbord och TV.

TRIPPELRUM

Våra trippelrum passar perfekt för tre vänner eller den lilla familjen. Möblerat med tre 90 cm breda sängar, varav två står ihop som dubbelsäng, sköna fåtöljer, skrivbord, minibar och TV.

Mossbyluund bygger ut
FYRBÄDDSRUM

Just nu bygger vi ut framför fyrbäddsrummen så utsikten är inte lika fin som tidigare, men rummen är såklart annars precis som vanligt.

Ett utmärkt alternativ för familjen eller kompisgänget! Med två sovrum och två sängar i vardera rum, allrum med soffgrupp, TV och skrivbord har ni gott om plats. Det finns plats för att ställa in en extrasäng finns, extra kostnad tillkommer.

ENKELRUM

Mysigt enkelrum med utsikt över slätten med hagar och fält. På rummet finns en 90 cm bred säng, badrum med WC och dusch, hårfön, badrock, innetofflor samt TV och skrivbord. I rumspriset ingår entré till vårt spa, en härlig frukostbuffé, fri parkering och gratis Wifi.