VÄLKOMMEN HEM TILL MOSSBYLUND

Tillbringa natten i ett av våra vackra och avkopplande rum med fyrstjärnig standard. Mossbylund har 112 bäddar i 52 rum, alla med en underbar utsikt över havet eller fälten och solnedgången.

Vårt läge är magiskt, närheten till Malmö, Lund & Köpenhamn gör att vi är nära, men ändå långt ute på landet. Vi har stranden som närmaste granne och närheten till havet och slätten ger energi och en välbehövlig paus från en intensiv vardag.

BO MED HUND

Mossbylund är en underbar plats för fyrbenta vänner. Många av våra rum är hundvänliga men behöver att förbokas så att vi kan förbereda ett hundvänligt rum till er och göra det så mysigt som möjligt. Vi tar inget extra för denna service. Omgivningen perfekt för hundpromenad. Vi har hundfritt i restaurangen men på uteserveringen är hundar i koppel välkomna. Och har man inte med sig sin egen ögonsten, finns här en HOTELLHUND som gärna följer med på promenad och visar upp våra vackra omgivningar.

KOM OCH HÄLSA PÅ OSS

För alla övernattande gäster ingår entré till vårt spa, en härlig frukostbuffé, fri parkering och gratis Wifi.

BRA ATT VETA OM VÅRT SPA

Tillgång till vår spaavdelning är olika beroende på vilket paket ni har bokat. Alla boende gäster har även tillgång till spa på avresedagen 07 – 11.

Vi har barntillåtet för övernattande barn under 16 år ( ej blöjbarn) mellan 14 – 15 (14-16 v.26-33) i vuxnas sällskap, samt 9 -10 på morgonen.  

 

VÅRA RUM

DUBBELRUM

Dubbelrum med vacker utsikt över havet eller de böljande fält som omger hotellet. Rummet är möblerat med 160cm dubbelsäng eller två 90cm sängar, fåtöljer, skrivbord och TV. Vi har dubbelrum i vår nya SILO, eller i LADAN som är samma byggnad som vårt spa, och även i huvudbygganden där några unika ljusa rum med havsutsikt finns.

JUNIORSVIT

Extra guldkant på din vistelse får du i vårt rymliga deluxerum med balkong och underbar utsikt. Sviten är möblerad med dubbelsäng, sittgrupp, TV och skrivbord. Badrum med WC, dusch och badkar.

LITET TVÅBÄDDSRUM

Tvåbäddsrum med mysfaktor och utsikt över hagar och fält. Rummen har två 90 cm breda sängar som står separat.  Rummen är mindre än dubbelrum, det finns minibar, litet skrivbord och TV.

TRIPPELRUM

Vårt trippelrum passar perfekt för tre vänner eller den lilla familjen. Möblerat med tre 90 cm breda sängar, varav två står ihop som dubbelsäng, sköna fåtöljer, skrivbord, minibar och TV.

FYRBÄDDSRUM

Ett utmärkt alternativ för familjen eller kompisgänget! Två sovrum på ovanvåningen med två sängar i vardera rum. Allrum med soffgrupp, TV och skrivbord på nedanvången. Gott om plats, helt enkelt! Det finns även plats att ställa in en extrasäng, extra kostnad tillkommer.

ENKELRUM

Mysigt enkelrum med utsikt över slätten med hagar och fält. På rummet finns en 90 cm bred säng, badrum med WC och dusch, hårfön, badrock, innetofflor samt TV och skrivbord. I rumspriset ingår entré till vårt spa, en härlig frukostbuffé, fri parkering och gratis Wifi.