VÄLKOMMEN HEM TILL MOSSBYLUND

Tillbringa natten i ett av våra vackra och avkopplande rum med fyrstjärnig standard. Mossbylund har 112 bäddar i 52 rum, alla med en underbar utsikt över havet eller fälten och solnedgången.

Vårt läge är magiskt, närheten till Malmö, Lund & Köpenhamn gör att vi är nära, men ändå långt ute på landet. Vi har stranden som närmaste granne och närheten till havet och slätten ger energi och en välbehövlig paus från en intensiv vardag.

BO MED HUND

Mossbylund är en underbar plats för fyrbenta vänner. Många av våra rum är hundvänliga och omgivningen perfekt för hundpromenad. Vi har hundfritt i restaurangen men på uteserveringen är hundar i koppel välkomna. Och har man inte med sig sin egen ögonsten, finns här en HOTELLHUND som gärna följer med på promenad och visar upp våra vackra omgivningar.

KOM OCH HÄLSA PÅ OSS

För alla övernattande gäster ingår entré till vårt spa, en härlig frukostbuffé, fri parkering och gratis Wifi.

BRA ATT VETA OM VÅRT SPA

Bada och basta hur mycket du vill från 15.00 – 22.30 på ankomstdagen och mellan 07.00 – 11.00 på avresedagen. Du kan komplettera din övernattning med extra dagspa innan incheckning eller efter utcheckning för endast 350:-. Vi har barntillåtet för barn under 16år (ej blöjbarn) mellan 14.00-15.00 i vuxnas sällskap. samt 9.00-10.00 på morgonen (9-10 & 14-16 v.26-33).

VÅRA RUM

DUBBELRUM

Dubbelrum med vacker utsikt över havet eller de böljande fält som omger hotellet. Rummet är möblerat med 160cm dubbelsäng eller två 90cm sängar, fåtöljer, skrivbord och TV. Vi har dubbelrum i vår nya SILO, där även AC finns, eller i LADAN som är samma byggnad som vårt spa, och även i huvudbygganden där några unika ljusa rum med havsutsikt finns.

JUNIORSVIT

Extra guldkant på din vistelse får du i vårt rymliga deluxerum med balkong och underbar utsikt. Sviten är möblerad med dubbelsäng, sittgrupp, TV och skrivbord. Badrum med WC, dusch och badkar.

LITET TVÅBÄDDSRUM

Tvåbäddsrum med mysfaktor och utsikt över hagar och fält. Rummen har två 90 cm breda sängar som står separat.  Rummen är mindre än dubbelrum, det finns minibar, litet skrivbord och TV.

TRIPPELRUM

Vårt trippelrum passar perfekt för tre vänner eller den lilla familjen. Möblerat med tre 90 cm breda sängar, varav två står ihop som dubbelsäng, sköna fåtöljer, skrivbord, minibar och TV.

FYRBÄDDSRUM

Ett utmärkt alternativ för familjen eller kompisgänget! Med två sovrum och två sängar i vardera rum, allrum med soffgrupp, TV och skrivbord har ni gott om plats. Det finns plats för att ställa in en extrasäng finns, extra kostnad tillkommer.

ENKELRUM

Mysigt enkelrum med utsikt över slätten med hagar och fält. På rummet finns en 90 cm bred säng, badrum med WC och dusch, hårfön, badrock, innetofflor samt TV och skrivbord. I rumspriset ingår entré till vårt spa, en härlig frukostbuffé, fri parkering och gratis Wifi.

VÅR SILO

Silon rymmer 15 dubbelrum med AC fördelat på de fyra första våningarna med utsikt i alla väderstreck.  Här finns både HCP-rum och rum där du kan ha med din fyrbenta vän.

Högst upp finns Magasinet,vårt senaste tillskott bland konferenslokaler. Makalös utsikt och toppmoderna konferensmöjligheter,
allt för att hjälpa er hålla inspirerande möten.

KOMPISSVIT

Sommartid är magasinet ett alldeles säreget rum, med fyra bäddar, och möjlighet till ytterligare två extrasängar. Tre toaletter, dusch och en vidunderlig utsikt. Möjligheternas rum för hela familjen, kompisgänget eller bara tilltagen lyx för två.
Kompissviten går att BOKA från midsommar till 1 augusti

BAKGRUND

Det hela började för tio år sedan, vi skissade för skojs skull på en klassisk silo, som de flesta gårdar har utanför stallknuten. Ritningarna som var, amatörmässigt och långt ifrån skalenligt, gjorda på ett enkelt vitt A4-papper hamnade länge i en skrivbordslåda. Det var inte förrän många år senare under en sen kväll med några glas vin som idén ploppade ur en pratglad mun och Emil Lindskog, HL bygg, utan att först ha sett ritningarna nappade på projektet. Efter några uppesittarnätter framför datorn återkom Emil med snygga CAD-ritningar och en idé hade gått från galen till smått verklig.

Dessa ritningar lämnades sedan över till en gammal vän, Peder Lindblad, arkitekt sedan många herrans år och van vid både komplicerade, offentliga och krävande uppdrag. Peder utförde sin magi och en solig och varm sommardag 2018 (alla dagar var varma den sommaren) presenterades för oss ett korrigerat förslag vi inte kunde motstå. En magnifik Silo med 15 nya och välplanerade rum var trots allt precis vad vi behövde på den gamla gården för att kunna tillgodose efterfrågan, men utan att bygga sönder.

Så med en entusiastisk byggfirma, en fenomenal arkitekt och en kommun med framåtanda och hjälpsam inställning kom vi igång 8 april 2019.

HL bygg med Håkan Lindskog i spetsen har byggt oavbrutet sedan 2013 på Mossbylund. Han byggde även båthuset 2005, numera under namnet Fårahuset. Inte en deadline har missats under dessa år och vi kan stolt berätta att även Silon stod klar 19 april 2020 helt enligt plan.

Skiss på nya silon