VAD KUL ATT DU KOMMER OCH HÄLSAR PÅ!

Här är lite att tänka på och inspirerande bildkollage då det finns mycket att välja på under din vistelse på Mossbylund. Utöver spa, massage, övernattningar eller middagar finns här tiokort på träning eller på frukost/lunch att köpa. Eller ett fyrakort på spabehandlingar som är ett lyxigt alternativ att använda sin gåva till.

Värdet på presentkortet går att använda till vad som helst hos oss, bara slå oss en signal så hjälper vi dig.

TÄNK PÅ:
Ni kan inte boka online med ert presentkort. Ring eller maila oss så hjälper vi er att boka!

Glöm inte ta med presentkortet när du hälsar på oss.

Våra presentkort är giltiga 24 månader från inköpsdatum. När detta datum passerat blir dom automatiskt avaktiverade och kan inte utnyttjas.
Om ni skulle få förhinder inom denna tid kan ni göra en bokning på ett datum efter utgången dag. Då måste ni höra av er innan presentkortet löpt ut och förbetala er kommande vistelse med det presentkort ni har. Om ni skulle avboka er vistelse, vilken ni betalt med ert presentkort kan summan ej återbetalas och kortet kan inte återaktiveras.

LÖS IN ERT VINTERMYS SÅ BJUDER VI PÅ BEHANDLING!

Fick ni ett VINTERMYS i julklapp? Lös in ert presentkort innan den 17/2 så bjuder vi på varsin 25 minuters behandling. Ring oss på 0411-30036 så hjälper vi er att boka.

HAR DU FÅTT EN JULKLAPP?

Våra julklappar är en specialutgåva och har en kortare giltighetstid, ring eller maila för att boka, glöm inte ta med dig presentkortet när ni kommer.

Finns det ingen möjlighet att besöka oss innan presentkortet går ut så går det att förlänga (max två år efter inköpsdatum). Då gäller insatta pengar, inte produkten.

Men ni måste då höra av er till oss via info@mossbylund.se innan 30 mars så förlänger vi beloppet. Hoppas vi ses en vacker vinterdag!

vintermys

Varma bad i vårt spa, trerätters middag, övernattning i tvåbäddsrum eller dubbelrum och frukost för två personer.
gäller för ankomst söndag – torsdag 26/12-21 – 31/3-22

vinterhelg

Varma bad i vårt spa, lyx på rummet, trerätters middag, övernattning i tvåbäddsrum eller dubbelrum och frukost för två personer.
gäller alla dagar 25/12-21 – 31/3-22

mossbyklappen

Valfri 45minuters spabehandling
gäller måndag – torsdag 27/12-20 – 31/3-21