KOM OCH HÄLSA PÅ OSS

HOTELLPAKET

Våra priser varierar från dag till dag beroende på hur populär en dag är. Det hänger på veckodag, säsong och såklart vilket paket ni önskar boka. Bästa pris för önskat datum hittar ni i ONLINEBOKNINGEN eller slå oss en signal / maila till oss, så hjälper vi er. 0411-30036 / info@mossbylund.se

Vissa erbjudanden kanske inte är tillgängliga alla dagar. Kolla in vårt KALENDARIUM för speciella dagar och högtider.

stanna flera nätter?

Vill man kombinera olika paket så kan det vara lite krångligt i onlinebokningen, men som tur är så är vi experter på krångliga lösningar! Ring oss på 0411-30036 så hjälper vi er att skräddarsy er vistelse.

mossbymagi

Upplev magiska Mossbylund. Bli serverad en smakfull fyrarätters meny och njut sedan av kvällsspa i bubblande varma pooler. Sov gott i ett av våra dubbelrum och morgonmys sedan med Mossbys magiska morgonmat. Senare utcheck ger tid för extra spa & relax. Ren magi; Mossbymagi.

detta ingår

Incheckning kl. 16.
Fyrarätters fast meny i vår restaurang kl 17.00.
Tillgång till spa 20.30 – 24.
Övernattning med frukost.
Utcheckning 12.00.

klassikern

Checka ut från vardagen och checka in hos oss! Spa + trerätters meny + övernattning i dubbelrum + mossbyfrukost = Njutbart. Unna dig ett avkopplande besök hos oss, under en helg eller mitt i veckan. I vårt spa kan du varva ner under eftermiddagen innan ni serveras en trerätters meny i restaurangen. En klassiker som alltid är god – alla dagar!

detta ingår

Incheckning kl. 14.
Trerätters fast meny i vår restaurang kl 17.30.
Tillgång till spa 14 – 17.
Övernattning med frukost.
Utcheckning 11.00.

bistropaketet

BISTRO+ SPA + ÖVERNATTNING = SANT
Tjejkväll, kompishäng eller lilla familjemyset. Ta med favoriterna och checka in i ett av våra mysiga tvåbäddsrum, mys i vårt spa och valfri rätt från vår bistromeny till middag. Avsluta med Mossbylunds magiska morgonmat innan ni åker hem.

detta ingår

Incheckning från kl. 16.
Valfri rätt i vårt spacafé & bistro 16 -19.30.
Spa mellan 17 – 20.
Övernattning med frukost.
Utcheckning 11.00.

kompishäng

Kompisar, badrockar & rödtjut!
Ta med bästa vännerna och kompishäng hos oss. Tvårätters middag & spa följt av ostbricka och en flaska rött på rummet. Börja nästa morgon med spa och vårt magiska frukosttorn. Kompishänget går att boka i 3- eller 4bäddsrum.

detta ingår

Incheckning från kl. 16.
Tvårätters meny kl 17.30
Spa mellan 19.30 – 21.
Ostbricka och flaska rött på rummet
Övernattning i 3- eller 4bäddsrum med frukost.
Utcheckning 11.00.

svit – extra allt

När lagom inte är nog – boka EXTRA ALLT! Kombinera total avkoppling med spabehandling, relax, praliner & bubbel. 17.00 får ni en smakupplevelse av en fyrarätters meny med vinpaket. Efter en god natts sömn i en av våra fina sviter väntar Mossbys magiska frukosttorn. Extra tidig incheckning gör extra allt extra bra.

detta ingår

Incheckning kl. 13.
Spa mellan 13 – 16.30
25 minuters behandling
Fyrarätters meny med tillhörande dryckespaket.
Övernattning i svit med frukost.
Utcheckning 11.00.

seniordealen

Vardagarna har oftast ett skönt lugn hos oss, trots att här finns mycket att göra. Som senior kan du boka ett av våra ordinarie paket helgfri måndag – torsdag så bjuder vi på lunch på ankomstdagen. Som seniorer har ni även 20% rabatt på förbokade spabehandlingar. Seniordealen går bara att boka via mail eller telefon. 0411-30036 / info@mossbylund.se

uppgradera din vistelse

UPPGRADERA DIN VISTELSE

Bubbel på rummet? Eller varför inte en vacker blombukett till kärestan? Vi har ett stort urval av saker och upplevelser ni kan lägga till er bokning så att ni får ut det mesta av er vistelse. Lördagsgodis eller parmassage? Ring oss så hjälper vi er!

MYS PÅ RUMMET
Frukt och praliner / 150:-
Champagne på rummet / 695:-
Cava på rummet / 425:-
Lördagsgodis / 100:-
Ölhink med lokala öl och ölkorv / 340:-
GT och tilltugg / 230:-
Hotellrumskur för två / 325:-

ÖVERRASKA DIN KÄRASTE
Blommor på rummet / 450:-
En present till din vän / 430:-

EXTRA SPALYX
Dagspa på ankomstdagen eller på avresedagen
350:-/ person

BO MED HUND

Vi har hundrum för er med fyrbenta vänner och underbara promenadstråk. Dock får inte vovven följa med in i restaurangen eller i spa’t. Men på våra uteserveringar fungerar det utmärkt.