VÄLKOMMEN HIT

Vi följer myndigheternas råd och rekommendationer. Sista tiden har det varit nya bud med jämna mellanrum och vi står alltid redo för uppdatering av tider, antal gäster och information vad som gäller.

Självklart går ingen av våra medarbetare till hotellet med minsta tecken på förkylningssymtom och vi uppmanar våra gäster till samma försiktighet. Därav fortsätter våra nästan obefintliga avbokningsregler för att göra det enkelt för våra gäster att våga planera en vistelse. Se mer detaljerad information längre ner.

 

HOTELL & RESTAURANG

Från den 1 mars stänger restaurangen samt bistro & café klockan 20.30.

Detta gör att alla våra paket styrs in på olika tider för spa respektive middagstider eftersom trängsel är den tyngsta faktorn.

Vi dukar enligt alla föreskrifter och sällskap på fler än 4 personer delas upp på flera bord.
Frukost serveras vid bordet istället för på buffé. Vi bokar även in din frukosttid.

SPA & BEHANDLINGAR

Våra pooler är klorerade och innebär ingen ökad risk för eventuell smittspridning. Vi uppmanar alla våra övernattande gäster att duscha och byta om på hotellrummet. Just nu utför vi inte några ansiktsbehandlingar.
Som övernattande gäst ber vi er byta om och duscha på hotellrummet för att minska trängsel i omklädningsrummet.

 

TRÄNING

Precis som hotell- och restauranggäster ser vi att man stannar hemma om man känner sig dålig. Vi ber er också komma ombytta till passen.

Våra pass anpassas för att man ska ha lätt att hålla avstånd och från och med 10 januari begränsar vi antalet i stora träningssalen till 15 personer.

Vid utomhusträning ta med handskar, även om vi kommer jobba med så lite redskap som möjligt är handskar ett bra skydd.

 

VÅR EGEN LÄKARE

Vi har regelbunden kontakt med vår egen läkare som arbetar på intensiven i Helsingborg. Han följer situationen kontinuerligt och ger oss täta rekommendationer.

 

VÅRA AVBOKNINGSREGLER!

Under rådande pandemi är våra hotellrums-bokningar om- & avbokningsbara fram till kl 12 dagen innan ankomst.
Det gäller hotellpaket eller enbart rumsbokningar. Dock inte om man själv väljer ”ej om/avbokningsbart” alternativ eller vid abonnering.

 

KONFERENS

Som konferensgrupp har ni full avbokningsrätt fram till sju dagar innan ankomst, istället för fyra veckor som gäller normalt. MEN, blir enstaka deltagare sjuka, eller har symtom, kan man boka av samma dag. Vi vill att ni ska känna er trygga nog att boka, och inte vara rädda för att boka av om någon skulle blir sjuk.