VÄLKOMMEN HIT

Vi följer myndigheternas råd och rekommendationer. Från 29 september har det mesta återgått till hur det var före pandemin men vi fortsätter uppmana till att hålla avstånd och tvätta händerna.

Självklart går ingen av våra medarbetare till hotellet med minsta förkylningssymtom och vi uppmanar våra gäster till samma försiktighet.

 

HOTELL & RESTAURANG

Era frukost- & middagstider styrs för att undvika trängsel, men vi försöker så klart tillgodose era önskemål. Vänligen respektera den tiden ni blir tilldelad.

SPA

Våra pooler är klorerade och innebär ingen ökad risk för eventuell smittspridning. Vi uppmanar alla våra övernattande gäster att duscha och byta om på hotellrummet för att minska trängsel i omklädningsrummen.

Vissa paket har fasta spatider för att undvika trängsel och ber er respektera avsatt tid.

 

TRÄNING

Precis som hotell- och restauranggäster ser vi att man stannar hemma om man känner sig dålig. Vi ber er också komma ombytta till passen, och vi fortsätter träna utomhus så mycket som det går.

 

VÅR EGEN LÄKARE

Vi har regelbunden kontakt med vår egen läkare som arbetar på intensiven i Helsingborg. Han följer situationen kontinuerligt och ger oss täta rekommendationer.