VI VILL SES!

Boka konferens hos oss  för kreativa möten i härlig miljö  med ett stenkast till havet. Vi brinner för att lyssna på era önskemål och skräddarsy er vistelse för bästa upplevelse

KONFERENS PÅ MOSSBYLUND

Möten är viktiga, både ur ett arbetsperspektiv och möten kolleger emellan. Att mötas i nya miljöer och få ett avbrott från vardagen, ger möjlighet till idéer och effektivt arbete. Sista åren har vi vuxit mycket men är stolta övar att kunnat bevara känslan av det lilla och gemytliga konferenshotellet ett stenkast från havet.

Som övernattande konferensgäst har ni gratis tillgång till vårt spa, det finns även möjlighet att boka spabehandling, både i förväg eller drop in i mån av plats. Vi finns en mil väster om Ystad, på sydkusten. Endast 45 minuter från Malmö/Lund och 2 minuter från den magiska sandstranden. Underbara omgivningar mellan hav och skånska åkrar.

Förfrågningar eller bokning, ring oss på 0411 30036 eller maila till konferens@mossbylund.se

MÖTEN FÖR ALLA

Är ni många eller få, 2 eller 122? Vill ni stanna över dagen eller hela veckan? Ska ni jobba ända in på småtimmarna eller vill ni varva med lite spa eller en kul aktivitet? Oavsett vilket så skräddarsyr vi er konferens så att ni får det precis som ni vill.

Vet ni inte vad ni vill? Ingen fara, vi har massor av idéer och erfarenhet, bara hör av er så hjälper vi er.

Frågor, prisuppgift eller bokning, ring oss på 0411-30036 eller maila till konferens@mossbylund.se

FRUKOSTMÖTE

Förena nytta med nöje och njut av en härlig hotellfrukost samtidigt som ni kör igång dagens trevligaste möte. Vi tillhandahåller all nödvändig mötesutrustning i vår Salong där ni sitter avskilt från övriga gäster men med närhet till det vackra skånska landskapet.

Frukostmöte går att boka tisdag – fredag 07.00 – 11.00 för grupper mellan 15 – 75 personer och kostar 199:- inkl. moms.
Är ni färre än 15? Ring oss så hjälper vi er!

KONFERENS & SPA

Behöver ni pausa lite och smälta allt som diskuterats under dagen? Som övernattande konferensgäst har ni gratis tillgång till vårt spa, ta ett härligt dopp i våra varma utepooler och slappna av i bastun eller varför inte ett uppfriskande havsdopp (bara för de modiga).

Ni kan också boka spabehandling, både i förväg eller drop in i mån av plats. Vissa spabehandlingar, 25 min. massage eller 25 min. ansiktskur får ni som konferensgäster specialpris på: 395:- (ord. 525:-).

 

psst! Är ni här på dagskonferens så kan ni boka till spa & middag.

AKTIVITETER

Träning och bra kost är en förutsättning för god hälsa och frisk personal. Här finns alla möjligheter att kombinera en lång arbetsdag i en konferenssal med anpassat träningspass för just eran grupp. Yoga, TRX, vattengympa eller sköna utepass.

Med husets viner eller öl från vårt lokala ölbryggeri dukar vi upp till en smakrik dryckesprovning. Sätt smaklökarna på prov och upptäck nya favoriter. Eller varför inte gnugga geniknölarna med en alfapetturnering?

Önskar ni bara en skön promenad får ni gärna låna med er vår fina hotellhund Vilda som gärna visar er stranden och havet.

Utöver våra egna aktiviteter anordnar vi allt från Sherlocked, mobilfotografering, graffitimålning, mountainbike och mycket, mycket mer. Fråga oss vid bokning så sätter vi ihop en aktivitet utifrån era idéer och önskemål!

SPA

TILLGÅNG TILL VÅRT FINA SPA: 0:- för övernattande gäster.
pssst! ni vet väl att vi har massa mysiga spabehandlingar att välja mellan?

Priser och utbud finns HÄR

TRÄNING

Att röra på sig mellan varven gör gott och ger energi!
Boka ett valfritt pass för bara er grupp!
Vi har yoga, styrka från topp till tå och andra fysiska pass att att välja mellan: Våra instruktörer anpassar träningen efter er.

2000:- ex. moms per enskilt pass

DRYCKESPROVNING

Det finns vin/champagne-, destillat- och ölprovning att avnjuta hos oss. Vår restaurangchef håller i dessa, förutom ölprovningen som sker i regi av ölbryggarna själva. Provningarna tar ca 1 ½ h lite beroende på vilket upplägg man önskar och hur stor gruppen är.

Kontakta oss för förslag på upplägg och priser.

SHERLOCKED

Vill ni gnugga geniknölarna tillsammans är Sherlocked en riktigt trevlig aktivitet. Man delas in i mindre grupper och ska tillsammans lösa ett spännande mysterium med diverse ledtrådar.
Man har 1 timme på sig att lösa detta och denna aktivitet är inte speciellt fysisk men kräver koncentration och samarbete.

250:- ex moms per person + 500:- ex moms i startkostnad. Minimum debitering för 16 personer.

ALFAPETTURNERING

Deltagare delas upp i små grupper som tävlar mot varandra, förslagsvis på tid. Trevlig och lugn aktivitet som passar fint innan middagen. Det ingår snacks (chips/nötter el liknande) och så finns möjlighet att beställa dricka till.
Någon av oss finns till hands under tiden och leder aktiviteten.

195:- ex. moms per person

FILMQUIZZ

Tillsammans med två meriterade skådespelare testas era kunskaper inom film och tv.
Ni jobbar i lag och får se scener spelas upp både på filmduk och live. För de modiga finns chans till att imponera och ta extrapoäng genom att bjuda på egna skådespelarinsatser men även kalenderbitarnas kunskaper premieras.

5500:- ex moms för grupper upp till 20 personer.
Grupper större än 20 personer: startkostnad 5500:- + 89:-/ person ex moms från och med person 21.

STATLIGT RAMAVTAL

Hotell Mossbylund kan nu erbjuda även er, där statligt ramavtal krävs, möjlighet att boka konferens.
Ett statligt ramavtal är en försäkran om att vi som hotell och konferensanläggning arbetar aktivt med att bland annat följa de regler som finns kring anställnings- och arbetsmiljövillkor, och självklart är vi kollektivavtalsanslutna.

Vi har även ett aktivt arbete mot diskriminering vilket innebär att vi ska se till att alla som arbetar och besöker oss har lika rättigheter och möjligheter. Sen finns vår vackra svan i huset och miljömärkta städprodukter och ekologiska råvaror ligger oss varmt om hjärtat.

Vad innebär då detta för dig som mötesbokare? Jo, att du kan känna dig trygg med att boka er nästa konferens eller möte hos oss och veta att vi på bästa sätt tar hand om er gäster, vår personal och våra lokaler.

Från maj 2020 utökar vi också konferensmöjligheterna då vi inviger vår senaste konferenslokal ”Magasinet”, en toppmodern konferenslokal högst upp i vår nybyggda silo. Behöver vi säga att utsikten är magisk?!

Varmt välkomna till en reko konferens på Hotell Mossbylund!

ÅKA KOLLEKTIVT

Vår miljösatsning har tagit ytterligare ett steg tack vare skånetrafikens nya busshållplats på Mossbylund. Numera åker du buss från Ystad eller Trelleborg med linje 190. Närmaste påkopplande pågatåg finns i Svarte för vidare resa till och från resten av Skåne!

SVENSKA MÖTEN

Svenska Möten är experter på möten och hjälper företag och organisationer att utvecklas genom att ta tillvara på kraften i det personliga mötet. Att Hotell Mossbylund är utvald av Svenska Möten innebär en garanti för dig som kund att vi möter höga kvalitetskrav och är certifierade enligt Svenska Mötens klassificeringssystem. Hotell Mossbylund äger Svenska Möten tillsammans med ca 130 andra utvalda mötesanläggningar runt om i Sverige. Liksom alla övriga anläggningar är vi Svanenmärkta eller medlemmar i Svanens nätverk. Läs mer på www.svenskamoten.se

Behöver ni hjälp med deltagarhantering inför ert möte kan Svenska Möten hjälpa dig. Läs mer HÄR

sigill_svenska_möten-webb

Detta sigill finns bara på anläggningar utvalda av Svenska Möten.

VI TAR HAND OM ER

Vår boknings- och receptionschef Anne har full koll på våra konferensbokningar och tillsammans med Jens, Eva och Matilda är hon en av de första du möter när du slår oss en signal eller stannar till vid vår reception. Att ge allra bästa service med det lilla extra och att jobba omgiven av härliga kollegor och gäster, är något Anne brinner för.

Här på Mossbylund står det personliga, familjära och flexibla i fokus och vi vill att du som gäst alltid känner dig varmt välkommen, och framförallt välkommen åter till oss.

Anne Vallmark, anne@mossbylund.se