KONFERENS PÅ MOSSBYLUND

Möten är viktiga, både ur ett arbetsperspektiv och möten kolleger emellan. Att mötas i nya miljöer och få ett avbrott från vardagen, ger möjlighet till idéer och effektivt arbete. Sista åren har vi vuxit mycket men är stolta övar att kunnat bevara känslan av det lilla och gemytliga konferenshotellet ett stenkast från havet.

Som övernattande konferensgäst har ni gratis tillgång till vårt spa, det finns även möjlighet att boka spabehandling, både i förväg eller drop in i mån av plats. Vi finns en mil väster om Ystad, på sydkusten. Endast 45 minuter från Malmö/Lund och 2 minuter från den magiska sandstranden. Underbara omgivningar mellan hav och skånska åkrar.

Förfrågningar eller bokning, ring oss på 0411 30036 eller maila till konferens@mossbylund.se

MÖTEN FÖR ALLA

Är ni många eller få, 2 eller 122? Vill ni stanna över dagen eller hela veckan? Ska ni jobba ända in på småtimmarna eller vill ni varva med lite spa eller en kul aktivitet? Oavsett vilket så skräddarsyr vi er konferens så att ni får det precis som ni vill.

Vet ni inte vad ni vill? Ingen fara, vi har massor av idéer och erfarenhet, bara hör av er så hjälper vi er.

Frågor, prisuppgift eller bokning, ring oss på 0411-30036 eller maila till konferens@mossbylund.se

FRUKOSTMÖTE

Förena nytta med nöje och njut av en härlig hotellfrukost samtidigt som ni kör igång dagens trevligaste möte. Vi tillhandahåller all nödvändig mötesutrustning i vår Salong där ni sitter avskilt från övriga gäster men med närhet till det vackra skånska landskapet.

Frukostmöte går att boka tisdag – fredag 07.00 – 11.00 för grupper mellan 15 – 75 personer och kostar 199:- inkl. moms.
Är ni färre än 15? Ring oss så hjälper vi er!

KONFERENS & SPA

Behöver ni pausa lite och smälta allt som diskuterats under dagen? Som övernattande konferensgäst har ni gratis tillgång till vårt spa, ta ett härligt dopp i våra varma utepooler och slappna av i bastun eller varför inte ett uppfriskande havsdopp (bara för de modiga).

Ni kan också boka spabehandling, både i förväg eller drop in i mån av plats. Vissa spabehandlingar, 25 min. massage eller 25 min. ansiktskur får ni som konferensgäster specialpris på: 395:- (ord. 525:-).

DAGSKONFERENS

Kom ut till oss och få ny inspiration, över dagen.

Smid nya planer och strategier i en av våra fräscha lokaler. Förmiddagsfika, Lunch och eftermiddagsfika ingår såklart.

Pris: 295:-/person exkl moms

(Gäller måndag till torsdag och ett minimum på 7 personer.)

Erbjudandet gäller till 31/10

DAGSKONFERENS MED SPA

Kombinera en produktiv dag med en god middag och spa i vårt nya paket.

Börja dagen med en energigivande förmiddagsfika och konferera hela dagen i en av våra fräscha lokaler. Lunch och eftermiddagsfika får ni såklart också! När ni sedan har jobbat färdigt så blir ni inbjudna till en tvårätters- middag i restaurangen. Mätta och belåtna hoppar ni efter maten ner i varma pooler. Där får ni sedan mysa (eller fortsätta jobba, det gör ni som ni vill) fram till 22.30.

Gäller tom 31/10

Pris: 1250:-/person exkl moms

(Gäller måndag till torsdag och ett minimum på 7 personer.)

SILO I SIKTE

På Hotell Mossbylund är vi mycket stolta över vår lantliga historia och som gäst hos oss vill vi att man tydligt ska känna den lantliga och hemtrevliga känslan. Därför kommer du som gäst också stöta på namn som Vagnstallet och Logen och rumsnamn som Blenda och Stjärna vilka härrör från kor i nejden.

Något vi dock saknat som ju hör varje gård till är en sädessilo och det var vi tvungna att råda bot på. Så vi byggde en Silo helt enkelt.

KONFERENS I SILON

Försök att få något gjort 15 meter upp med utsikt över Östersjön.
Lyckas ni, har ni ett exklusivt dygn i egen byggnad med boende & konferens.

Vår Silo invigdes 19 april 2020 och för denna speciella vår har vi skapat ett konferenspaket med lite extra lyx, luft mellan stolarna och till ett bra pris!
Alla 15 rum i Silon tillhör konferensens gäster samt Magasinet, vår moderna konferenslokal på 5:e våningen.

DETTA INGÅR

DAG 1
Ankomst.
Ni börjar dagen med förmiddagsfika med nybakad matig fralla. Till lunch serveras dagens ihop med sallad och bröd. Senare dukar vi upp eftermiddagsfika med våra härliga hembakade bakverk och på kvällen bjuds det på läcker 5 rätters meny med mat lagad med närproducerade råvaror. Innan dess har ni njutit av utsikten från Silon tillsammans med skumpa och kanapéer. Eventuell dryck till middagen tillkommer.

DAG 2
Starta dagen med vår underbara frukostbuffé som är gjord med mycket kärlek. Ni kan också välja på antingen Yoga på morgonen alternativt en energizer på plats i Magasinet under konferensen.
Vidare under dagen serveras förmiddagsfika, dagens lunch samt eftermiddagsfika.
Ni har dessutom 50% rabatt på våra 25min-behandlingar i SPA’t om ni väljer att boka till en sådan.
Hemfärd!

Lokalhyran ingår båda dagarna, konferensutrustning samt mineralvatten, frukt och godis.

Värde ca 3800:-/pers exkl. moms
Invigningserbjudande under maj-augusti 2020: 3400:-/person exkl. moms.
Minimum 15 deltagare

AKTIVITETER

Träning och bra kost är en förutsättning för god hälsa och frisk personal. Här finns alla möjligheter att kombinera en lång arbetsdag i en konferenssal med anpassat träningspass för just eran grupp. Yoga, TRX, vattengympa eller sköna utepass.

Med husets viner eller öl från vårt lokala ölbryggeri dukar vi upp till en smakrik dryckesprovning. Sätt smaklökarna på prov och upptäck nya favoriter. Eller varför inte gnugga geniknölarna med en alfapetturnering?

Önskar ni bara en skön promenad får ni gärna låna med er vår fina hotellhund Vilda som gärna visar er stranden och havet.

Utöver våra egna aktiviteter anordnar vi allt från Sherlocked, mobilfotografering, graffitimålning, mountainbike och mycket, mycket mer. Fråga oss vid bokning så sätter vi ihop en aktivitet utifrån era idéer och önskemål!

STATLIGT RAMAVTAL

Hotell Mossbylund kan nu erbjuda även er, där statligt ramavtal krävs, möjlighet att boka konferens.
Ett statligt ramavtal är en försäkran om att vi som hotell och konferensanläggning arbetar aktivt med att bland annat följa de regler som finns kring anställnings- och arbetsmiljövillkor, och självklart är vi kollektivavtalsanslutna.

Vi har även ett aktivt arbete mot diskriminering vilket innebär att vi ska se till att alla som arbetar och besöker oss har lika rättigheter och möjligheter. Sen finns vår vackra svan i huset och miljömärkta städprodukter och ekologiska råvaror ligger oss varmt om hjärtat.

Vad innebär då detta för dig som mötesbokare? Jo, att du kan känna dig trygg med att boka er nästa konferens eller möte hos oss och veta att vi på bästa sätt tar hand om er gäster, vår personal och våra lokaler.

Från maj 2020 utökar vi också konferensmöjligheterna då vi inviger vår senaste konferenslokal ”Magasinet”, en toppmodern konferenslokal högst upp i vår nybyggda silo. Behöver vi säga att utsikten är magisk?!

Varmt välkomna till en reko konferens på Hotell Mossbylund!

ÅKA KOLLEKTIVT

Vår miljösatsning har tagit ytterligare ett steg tack vare skånetrafikens nya busshållplats på Mossbylund. Numera åker du buss från Ystad eller Trelleborg med linje 190. Närmaste påkopplande pågatåg finns i Svarte för vidare resa till och från resten av Skåne!

SVENSKA MÖTEN

Svenska Möten är experter på möten och hjälper företag och organisationer att utvecklas genom att ta tillvara på kraften i det personliga mötet. Att Hotell Mossbylund är utvald av Svenska Möten innebär en garanti för dig som kund att vi möter höga kvalitetskrav och är certifierade enligt Svenska Mötens klassificeringssystem. Hotell Mossbylund äger Svenska Möten tillsammans med ca 130 andra utvalda mötesanläggningar runt om i Sverige. Liksom alla övriga anläggningar är vi Svanenmärkta eller medlemmar i Svanens nätverk. Läs mer på www.svenskamoten.se

Behöver ni hjälp med deltagarhantering inför ert möte kan Svenska Möten hjälpa dig. Läs mer HÄR

sigill_svenska_möten-webb

Detta sigill finns bara på anläggningar utvalda av Svenska Möten.

VI TAR HAND OM ER

Vår boknings- och receptionschef Anne har full koll på våra konferensbokningar och tillsammans med Jens, Eva och Matilda är hon en av de första du möter när du slår oss en signal eller stannar till vid vår reception. Att ge allra bästa service med det lilla extra och att jobba omgiven av härliga kollegor och gäster, är något Anne brinner för.

Här på Mossbylund står det personliga, familjära och flexibla i fokus och vi vill att du som gäst alltid känner dig varmt välkommen, och framförallt välkommen åter till oss.

Anne Vallmark, anne@mossbylund.se