I våra träningslokaler finns ett meditativt lugn, som passar bra till yoga, men som också ger förnyad kraft att testa styrkan på våra TRX-pass.
Vi använder oss också gärna av våra fantastiska omgivningar – stranden, havet och fälten passar perfekt för träning utomhus.

Du kan boka enstaka pass för 120:-, 10 kort eller köpa månad/halv/helårskort. Vi har ibland kö på vissa pass, så vi uppskattar väldigt mycket att ni hör av er i tid.

STYRKA FRÅN TOPP TILL TÅ

Styrka från topp till tå är årets nyhet i vårt träningsprogram. Det är ett träningspass där du jobbar med din egen vikt för att bygga upp och stärka kroppens alla muskler.
Från topp till tå!

60 min

TRX

Med hjälp av ”band” tränar du upp din balans och stabilitet i leder och muskler. Detta är ett mycket fysisk pass som ger snabba resultat, du känner redan efter ett par gångar stor skillnad.

60 min

YOGA

Koppla av och på med yoga. Vi erbjuder hatha yoga, dynamisk och mjuk. Morgon som kväll, helg som vardag.
På onsdagar erbjuder yin yoga. Alla vår yogapass passar alla. Mycket fokus på stretch, styrka och andning för en stark, hållbar och smidig kropp.
75 min

VATTENGYMPA

Vår mest populära träningsform! Vattengympa är en skonsam och allsidig träning som riktar sig till alla. Du tränar kondition, styrka, rörlighet och balans med vattnet som motstånd. Du anpassar intensiteten efter din egen förmåga. Vattentemperaturen hos oss ligger på 29 grader.
45 min

GYMPA
Ett pass för alla som gillar att träna kondition och koordination i grupp till härlig musik!
Varje torsdag kl.11.30-12.15

 

45 min

Tre specialkurser i vinter. Pilates, Golden sun qigong & nybörjaryoga.
Boka på 0411-30136 eller spa@mossbylund.se
Begränsat antal platser, vid mindre än 6 deltagare ställer vi in kursen.  Det går bra att använda 10 kortet.

PILATES
med Sara onsdagar kl.18.00 vecka 3-6, 17/1, 24/1, 31/1, 7/2
Pilates har otroligt många positiva effekter för din kropp och ditt sinne. Sara kommer på denna kurs guida dig igenom hur du bygger upp din corestyrka och lär dig att komma åt de djupliggande musklerna i bålen med hjälp av din andning! Ett pass med mjuka rörelser och svett på pannan!

GOLDEN SUN QIGONG
med Maud onsdagar kl.18.00 vecka 7-10 14/2, 21/2, 28/2, 7/3
En träning som hjälper att bygga upp din energi själsligt och kroppsligt och för att förbättra cirkulationen av energi i kroppen vid att öka den mentala koncentrationen med hjälp av enkla rörelser och andningen. En träningsform som är extra välgörande under årets mörka månader. 

Detta är ett pass som alla kan vara med på! Qigong är ca 5000 år gammalt och har lärts ut inom familjer och gått i arv.

NYBÖRJARYOGA
med Susanna kl.18.00 måndagar vecka 10,11,12,13 5/3, 12/3, 19/3, 26/3
Vill du få en bra start på din yogaresa! Boka din plats och låt Susanna guida dig in i yogans fantastiska förmåner med fokus på båda andningen, styrka och flexibilitet.

Hälsa, träning och god, vällagad mat går hand i hand här på Hotell Mossbylund. Pernille är samordnare för vår träning och våra duktiga instruktörer Maud, Susanna, Sara & Alexander. Vi erbjuder ett spännande & genomtänkt utbud av träningspass, inspirerande retreats och träningsevent som passar alla, nybörjare som van motionär i alla åldrar. I vårt yogarum finns ett meditativt lugn, som passar bra till yoga eller pilates, men som också ger förnyad kraft att testa styrkan på våra TRX-pass. Vi använder oss också gärna av våra fantastiska omgivningar – stranden, havet och fälten passar perfekt för träning utomhus.

Pernille Runge, pernille@mossbylund.se

Sara C. Kennedy

Sara arbetar som yoga, pilates och vattengympa-lärare på Hotell Mossbylund. Hon har även arbetat som dansare, danspedagog och aerobicinstruktör och är skådespelare.
Saras yogaresa
”En vän till mig praktiserade yoga i Malmö och tog med mig dit. Eftersom jag är ”gammal” dansare så tycker jag om att prova olika träningsformer och gillar att utmana mig själv så jag var lättövertalad. Innan jag ens provade klassen så köpte jag ett 10-kort, min väninna hade ju sagt att det var det bästa hon någonsin hade prövat på. Första klassen var för mig pest och pina. Jag mådde så illa, blev yr och kände att jag bara ville springa ut skrikandes… trodde att jag skulle dö. Nå, eftersom jag hade köpt ett 10-kort så ville jag såklart ha valuta för mina pengar, trots min hemska upplevelse, så jag fortsatte. I början var yogan för mig mer fysisk, en träningsform, men nu på senare tid blivit mer mentalt. Mer en livsstil. Såklart ville jag veta mer när jag började och utbildade mig därför mig till yogalärare”.  Vi ses på mattan 😉

Susanna Kristersson

Susanna har en 200 h ”yoga for Life” utbildning, en ettårig utbildning med hathayoga, vinyasa, medititation, pranayama plus 50 h ishta yinyoga, för Ulrica Norberg.

Undervisar som yogalärare och som instruktör i vattengymnastik.

”Yogan gör att jag känner mig starkare och mycket mer fokuserad i vardagen. Det gör mig också nyfiken och att jag ser detaljer. Detta vill jag förmedla till mina elever och visa att du är starkare än du tror. Själv tränar jag helst ute i naturen och havet har jag nära hjärtat. Jag gillar att lära ut och jag lär mig hela tiden av mina elever. Jag ser framemot att träffa er! Hari om tat sat” Susanna

Alexander Nilsson

Alexander jobbar som certifierad kost- & träningskonsult och är utbildad genom en av Sveriges mest unika utbildningar inom träning & hälsa som heter The Academy.

”Med flera års erfarenhet inom träning, kost & hälsa lever jag för att inspirera, utveckla och dela med mig utav min kunskap. Jag tävlar även inom en fitness genre som heter ”Men’s Physique”. 
Med passion för pass som MRL, TRX & Styrka ifrån topp till tå, fokuserar jag på att stärka kroppen och optimera din prestation & ork i vardagen”

Maud Törnberg

Utbildad militär och tar mycket inspiration i sin träning därifrån. Började leda träningspass med aerobics och vattengympa. Som en nyfiken natur skolade Maud sig till yogalärare och det har lett till att hon även utbildar sig i TaiJi, qigong och meditation för att framöver även kunna undervisa dessa.
På Mossbylund leder Maud bland annat yoga ,vattengympa, TRX, styrka topp till tå och mage rumpa lår.
Maud brinner för träning och vill gärna anpassa sina pass utefter gruppen.

Vecka 50

Måndag 11 december

10.00 Mjuk hatha yoga/Maud
12.00 Vattengympa/Maud
19.30 Dynamisk hatha yoga/Maud

Tisdag 12 december

10.00 Dynamisk hatha yoga/Sara
18.30 Styrka från topp till tå/Maud
19.30 Vattengympa/Susanna

Onsdag 13 december

10.00 Mjuk hatha yoga/Sara
12.00 Vattengympa/Sara
19.30 Yinyoga/Susanna

Torsdag 14 december

10.00 Dynamisk Hatha yoga/Sara
18.30 TRX/Alexander
19.30 Vattengympa/Sara

Fredag 15 december

10.00 INSTÄLLD
12.00 Vattengympa/Sara

Lördag 16 december

10.00 Dynamisk yoga/

Söndag 17 december

10.00 Kundalini yoga/Viktoria

Vecka 51

Måndag 18 december

10.00 Mjuk hatha yoga/Sara
12.00 Vattengympa/Sara
19.30 Dynamisk hatha yoga/Sara

Tisdag 19 december

10.00 Dynamisk hatha yoga/Sara
18.30 Styrka från topp till tå/Alex
19.30 Vattengympa/Susanna

Onsdag 20 december

10.00 Mjuk hatha yoga/Sara
12.00 Vattengympa/Sara
19.30 Yinyoga/Susanna

Torsdag 21 december

JULPAUS

Fredag 22 december

JULPAUS

Lördag 23 december

JULPAUS

Söndag 24 december
JULPAUS

Vecka 52

Måndag 25 december

JULPAUS

Tisdag 26 december

JULPAUS

Onsdag 27 december

10.00 Mjuk hatha yoga/Sara
19.30 Yinyoga/Susanna

Torsdag 28 december

10.00 Dynamisk Hatha yoga/Sara
18.30 Styrka från topp till tå/Alexander

 

Fredag 29 december

10.00 Mjuk hatha yoga/Maud

 

Lördag 30 december

10.00 Dynamisk yoga/Maud

 

Söndag 31 december

10.00 Mjuk hatha yoga/Maud

Vecka 1

Måndag 1 januari

NYÅRSPAUS

Tisdag 2 januari

kl.10.00 Dynamisk hatha/
kl.18.30 Styrka från topp till tå/Alexander

Onsdag 3 januari

kl.10.00 Mjuk hatha/
kl.19.30 Yin yoga/Susanna

Torsdag 4 januari

kl.10.00 Dynamisk hatha
kl.18.30 Styrka från topp till tå/

Fredag 5 januari

kl.10.00 mjuk hatha/

Lördag 6 januari

kl.10.00 Dynamisk hatha/

Söndag 7 januari

kl.10.00 mjuk hatha/

Boka nedan eller ring /maila på 0411 30136 / spa@mossbylund.se så bokar vi in er. Vi har även ett kösystem så om passet är fullt och inte syns på onlinebokningen, slå oss en signal så kontaktar vi er om ledig plats dyker upp!

10 KORT

990:-

10 träningspass. Kortet måste medtagas vid träning, det är inte personligt och ni kan använda flera ”kryss” per gång om ni har en vän med er.

Kortet gäller ett år.

10 KORT PLUS

1400:-

Upp till 20 träningspass. Med detta kort kan du ta två träningspass efter varandra samma dag, men vi kryssar bara i en ruta. Tex förmiddagsyoga i kombination med vattengympan lunchtid. Eller ett fysiskt pass 18.00 i kombination med yoga 19.30.

Tillskillnad från vårt ordinarie 10-kort ger det även möjlighet att bada och basta en stund runt ett vattengympapass utan att man har halvårskort. Dock enbart vid de tillfällen man går på vattengympa. Det är inte ett tio-kort för dagspa.

STAMMIS

Med vårt stammiskort tränar ni obegränsat i sex månader från det datum ni köper kortet. Kortet är personligt och ni har även fri tillgång till bad & bastu måndag-torsdag.

Pris 2900:- tom 31 december.

Nytt pris efter nyår, 3700:-
Då kommer ni även kunna ”frysa” kortet i förväg, max två tillfällen, totalt fyra veckor.
Månad- och helårskortet försvinner.