Öppettider för vårt SPA
07.00-19.00 måndag – torsdag
07.00-22.00 fredag – lördag
07.00-20.00 söndagar

För boende gäster är det barntillåtet i vuxnas sällskap 9.00-10.00 & 14.00-15.00. Övrig tid från 16 år, blöjbarn är inte tillåtet i poolen. Vårt spa är ett spa, och vi har en lugn tillvaro även under barntimmarna.

Vi erbjuder DAGSSPA för 355:- 9.00-15.00. Lån av morgonrock, handduk, tofflor och kaffe/te ingår. Alla våra övernattande hotellgäster har fri tillgång till pool/bastu. Vi har inte dagsspa för barn under 16år. Önskar ni boka in er på träning kostar det 120:-

Vi kommer bygga ut vårt spa under hösten och första spadtaget tar vi början september. Mellan 9 oktober till 2 november säljer vi inga flera dagsspa eller dagsspapaket eftersom där kommer vara minskad spakapacitet. Istället erbjuder vi under dessa veckor gratis dagsspa vid bokning av 50 minuters spabehandling, alt två 25 minuters behandlingar. Boka via spa@mossbylund.se.
Relax, inomhuspool, bastu och en utomhus-bubbelpool finns tillgängligt under hela byggperioden. Men en och annan grävmaskin kommer pryda utsikten och lite oväsen stundtals kan höras.

Boka din behandling på 0411 301 36 eller spa@mossbylund.se

Dropin massage i mån av plats, 350:- 25 min. Går ej att förboka.

Seniorpris måndag till torsdag, 20% på alla våra behandlingar

Köp ett ”4-kort” om du behöver regelbunden massage, pedikyr, vaxning eller andra behandlingar som rekommenderas i kur. Du får den fjärde gången helt gratis. Fyrakortet gäller måndag -torsdag

Vid avbokning av förbokad spabehandling mindre än 24h debiteras 100% . Vi gör inte spabehandlingar eller massage på barn under 8 år eller om du är gravid och är innan vecka 12.

LITEN ANSIKTSKUR 25 min. 495:-
En kortare uppfräschande ansiktskur med enzymrengöring, massage, mask och avslutande kräm.

ANSIKTSBEHANDLING 50 min. 750:-
Skräddarsydd hudvård för alla. Rengöring, hudanalys, peeling, ånga, portömning, massage, mask och avslutande kräm.

STOR ANSIKTSBEHANDLING 80 min. 1350:-  
En lyxig ansiktsbehandling som är anpassad just för dig. Du får rengöring, hudanalys, AHA-peeling, portömning och formning av bryn. En av Babors fluider som boostar din hy på djupet och där efter får du en lång skalp-, nack- och ansiktsmassage. Vi avslutar med en ansiktsmask, hand-massage samt en dagkräm.

ANSIKTSBEHANDLING AHA 45 min. 590:-
En skönhetsbehandling med fruktsyra. Syran reducerar fina linjer, torkar ut acne, jämnar ut pigment och minskar porernas storlek. En skön uppiggande behandling för huden som med fördel görs i kur, vi har ett förmånligt kurkort  för detta. Det är viktigt att undvika solen under en tid efter denna behandling.

KROPPSPEELING 30 min. 495:-
Vi använder oss av saltpeeling och oljor. Peelingen tar bort döda hudceller och ger ny lyster åt huden. Hudens upptagningsförmåga ökas så att den lättare kan ta till sig återfuktande hudprodukter.

KROPPSINPACKNING 50 min. 790:-
Vi börjar med en lätt torrborstning, följt av den inpackning du väljer. Därefter rengörs ansiktet och du får en ansiktsmask och en avkopplande ansikts- och skalpmassage.

ALGINPACKNING 60 min. 890:-
Vi använder oss av rena spirulinaalger. Detta är en värmande och utrensande inpackning som också ger en fantastisk lyster åt huden. Ansiktet rengörs och du får en ansiktsmassage, mask och skalpmassage. Rekommenderas inte för dig med sköldkörtelsproblem.

LERINPACKNING 60 min. 790:-
Vi börjar med en lätt torrborstning följt av en varm minerallera. Denna behandling är otroligt muskelavslappnande och renande. Ansiktsrengöring, ansiktsmassage, mask och skalpmassage. Vi avslutar med ett energigivande kroppsskum.

DJUPGÅENDE MASSAGE
25 min. 550:- / 40 min. 695:- / 50 min. 795:- /
80 min. 1095:-
Välj själv var ni önskar få massage. Detta är en djupgående massage som ger avspänning i stela och trötta muskler och ökar elasticiteten och cirkulationen.

AROMAMASSAGE
25 min. 495:- / 40 min. 650:- / 50 min. 750:-
Avslappnande och skön spamassage med oljor som du väljer själv.

HOT STONE MASSAGE 50 min. 850:-
En avslappningsmassage med varma lavastenar och en aromaolja du själv väljer, ansiktsrengöring och massage med stenar i ansiktet. Behandlingen är bra för ömma, trötta muskler, reumatiker eller om du har ledbesvär.

DEN BLIVANDE MAMMAN 60 min. 1150:-
Denna massage anpassas speciellt efter graviditetens olika skeden. Med sköna kuddar under dig masseras ryggsida, ben och armar. Avslutas med en ansiktsrengöring, ansikts- och skalpmassage.

ALGBAD 40 min. 650:-
Bada i 100% rena spirulinaalger, ett otroligt utrensande bad. Bra för dig som vill starta om kroppen eller bara njuta. Under tiden du badar får du en skalpmassage.

AROMABAD 40 min. 450:-
Du väljer själv ut vilken olja du vill ha i ditt bad. Under tiden du badar får du en avkopplande skalpmassage och efteråt blir du insmord i oljan du valt.

HAVSBAD 0:-
Havet ligger 140 meter söderut och är badbart året om för den modige. Ett rekommenderat och uppfriskande inslag under er spavistelse. Behöver ej förbokas.

BRUNNENS LYXKUR 100 min. 1590:-
Detta är en lyxig kur med underbara dofter från topp till tå. Behandlingen startar med en kroppspeeling som öppnar dina sinnen, sedan hoppar du ner i ett varmt aromabad där oljan anpassas efter dina behov. Avslutningsvis får du en avslappnande aromamassage.

PEDIKYR 60 min. 650:-
Fotbad, borttagning av förhårdnader, klippning och filning. Lackning, om du vill, och som avslutning, en härlig fotmassage. Obs! Ej medicinsk fotvård.

FRANSFÖRLÄNGNING
Fransarna fästs på dina egna fransar, en och en. Du kan välja mellan olika längder och olika böjningar. Fransarna är gjorda i silke som liknar dina egna, riktiga fransar.
nytt set 795:-
påbyggnad inom 3 veckor 395:-
påbyggnad efter 4 veckor 475:-
efter 5 veckor, nytt set 795:-

VAXNING
haka, överläpp 175:-
halva ben  345:- / hela ben  695:-
armhåla  345:-/ bikinilinje 345:-
armar 325:- / rygg  550:-

VACKRA ÖGON
frans, brynfärg och brynplockning 350:-
brynfärg och brynplockning  240:-
fransfärg och brynplockning  240:-
endast plockning av bryn 195:-
endast frans eller brynfärg 195:-

LITEN ANSIKTSKUR 25 min. 495:-
En kortare uppfräschande ansiktskur med enzymrengöring, massage, mask och avslutande kräm.

SKÖNA FÖTTER 25 min. 440:-
Du får ett varmt fotbad med fotpeeling, fotmassage och en avslutande återfuktande fotkräm.

SKÖNA HÄNDER 25 min. 440:-
En behandling för torra, trötta händer. Handbad med peeling och avslutande handmassage

MASSAGE 25 min. 495:-/550:-
Välj mellan aromamassage och klassisk djupgående massage

KROPPSPEELING 30 min. 495:-
Vi använder oss av en saltpeeling och oljor du själv väljer. Peelingen tar bort döda hudceller och ger ny lyster åt huden. Hudens upptagningsförmåga ökas så att den lättare kan ta till sig återfuktande hudprodukter.

LYXMASSAGE 50 min. 1690:-/par.
Ni får varsin avslappnande spamassage i samma rum. Ni väljer själva vilken massageolja som passar er stund.

BAD & MASSAGE 75 min. 1790:-/par.
Kom med en vän eller din käraste och gör varsin behandling i samma rum. En av er kryper ner i ett varmt aroma-bad, och den andra får njuta av en avkopplande massage eller ansiktsbehandling på 25 min. Efter det byter ni behandling.

FYRA FÖTTER 40 min. 990:-/par.
En uppskattad duobehandling. Ni sitter tillsammans i vars ett fotbad och njuter av ett glas mousserande och lite tilltugg. Under tiden tar en terapeut hand om er, ni får fotpeeling, massage och en återfuktande kräm.

KROPPSINPACKNING 50 min. 1580:-/par.
Vi börjar med en lätt torrborstning, följt av de oljorna ni väljer. Därefter rengörs ansiktet och ni får en ansiktsmask och en avkopplande ansikts- och skalpmassage.

BRUNNENS LYXKUR 100 min.  2490:-/par.
Detta är en lyxig kur med underbara dofter från topp till tå. Behandlingen startar med en kroppspeeling som öppnar dina sinnen, sedan hoppar ni ner i ett varmt aromabad där oljan anpassas efter era behov. Avslutningsvis får ni en avslappnande aromamassage.

HOT STONE MASSAGE 50 min. 1700:-/par.
En avkopplingsmassage med varma lavastenar och aroma-olja ni själv väljer, ansiktsrengöring och massage med stenar i ansiktet. Behandlingen är bra för ömma, trötta muskler, reumatiker eller om du har ledbesvär.

AROMABAD  40 min 750:-/par
ALGBAD  40 min 850:-/par

AROMAMASSAGE 25 min. 990:-/par,  40 min. 1300:-/par,  50 min. 1500:-/par
Avslappningsmassage med oljor som ni väljer själv.

VARDAGSLYX EXTRA ALLT

Kom hit och njut av en heldag i vårt spa!  (vi bygger ut vårt spa just nu, läs mer längre ner)

Du ankommer vid niotiden och varvar ner en stund i vårt spa innan det är dags för dagens första behandling. En 25 minuters kroppspeeling för att göra huden mjuk och len och som får dig att slappna av och kunna njuta av dagen ännu mer.  Lunch, en kopp kaffe och ännu en timma eller två bland sköna pooler, bastu eller vilosängar för att sedan få ytterligare två 25 minuters behandlingar. Aromamassage och en ansiktskur. Som avslutning bjuder vi på fika i spacaféet. Erbjudandet gäller måndag – fredag.

pris 1390:-, gäller endast 11 september – 6 oktober

Önskar ni komplettera dagen med välgörande träning, håller vi yoga 10.00 och vattengympa 12.00, 120:- per pass, måste förbokas.

KVÄLLSSPA

Fredagar & lördagar har vårt spa öppet till 22.00. Börja kvällen med middag i vår restaurang, varmrätt ingår, och koppla sedan av i vårt spa med bastu, relax och varma bad inne & ute.

Pris: 495:-

VARDAGSLYX

Måndag – fredag är oftast tyst och lugnt i vårt spa. Här kan du bada, basta eller koppla av i våra vilosängar.  Valfri lunch i vårt spacafé ingår också i vårt vardagslyx. Här finns dagens lunch, räkmackor, sallader eller hamburgare. Lån av morgonrock, handduk och tofflor ingår. Träning ingår ej, men kan bokas till för 120:-

Du har 25% rabatt på alla våra spabehandlingar då du bokar vardagslyx.

Pris: 395:-

LATA LÖRDAG

Lathet är lördagens lyx. Här ingår dagsspa, afternoon tea med ett glas mousserande vin.

Afternoon tea serveras klockan 14.00 i vår restaurang. Ett torn med snittar och oemotståndliga kakor tillsammans med ett glas mousserande vin. Alkoholfritt alternativ finns. Och te såklart.

Pris: 550:-

SKÖNA SÖNDAG

En skön söndagsförmiddag med bad, bastu och yoga. Ni börjar med yoga 10.00, lufsa sen runt i badkappa och njut av värmens avkopplande effekt. 13.30 serveras brunch i vår restaurang.
Lån av badkappa, tofflor och handduk ingår alltid.

Pris: 550:-

Varning för grävskopor och snygga hantverkare! Vi bygger ut vårt spa under hösten med start 4 september. Mellan 9 oktober till 2 november säljer vi inga flera dagsspa eller dagsspapaket eftersom där kommer vara minskad spakapacitet. Kvällsspa kommer dock finnas tillgängligt under denna period.

Istället erbjuder vi gratis dagsspa vid bokning av 50 minuters spabehandling, alt två 25 minuters behandlingar. Boka via spa@mossbylund.se.
Relax, inomhuspool, bastu och en utomhus-bubbelpool finns tillgängligt under hela byggperioden. Men en och annan grävmaskin kommer pryda utsikten och lite oväsen stundtals kan höras.

Ett lugn att kliva in i, där du blir sedd, kan landa och få ny energi. Det är den första känslan som vår spachef Magdalena tillsammans med Melissa, Alexandra, Yvette, Sofie, Miranda, Natali, Annelie, Lotta, Tina & Åsa vill att du ska få som gäst, när du tar steget in i vårt spa. Som spachef har Magdalena god hand om Mossbylunds egen oas med full koll på både behandlingar, produkter och utbud. Vårt spateam består av kvalificerade massage-, hud- och spa-terapeuter som är lyhörda för dina önskemål om behandling så att de passar just dig. Vi är måna om det personliga och familjära här på Mossbylund, så även i vårt spa där du bara kan koppla av.

Magdalena Hagenkötter, magdalena@mossbylund.se

Boka din behandling på 0411 301 36 eller spa@mossbylund.se

Vi arbetar med Babor i våra behandligar och försäljningsprodukter. Rådfråga gärna våra terapeuter på plats.

Nu har vi även Maria Åkerberg i vårt sortiment, välkomna in!

Vi älskar att bygga!

I höst satsar vi stort på vårt spa, igen… Vi bygger två nya utomhuspooler som ska stå färdiga redan till November.
Så det kan det bli lite stökigt då vi återigen får stora grävmaskiner och snygga hantverkare på besök.

Första grävtaget blir under mitten av september och allt beräknas vara klart till gåsatider.

Spat håller öppet under hela byggprocessen men med minskad badkapacitet mellan 9 oktober – 2 november.
Vårt relaxrum, bastu, inomhuspool och runda utomhusbubbelpool kommer vara orörda under denna tid.

Skolan har precis börjat och höstlovet är nästa sköna skolpaus. I vanlig ordning sänker vi åldern i vårt spa till 13 år måndag-torsdag under vecka 44. Priset är 790:- per tonåring och 990:- per vuxen.

I priset ingår tillgång till vårt spa från incheckning klockan 15.00 (har ni yngre barn med er har dom tillgång mellan 14.00 & 15.00, och då fixar vi tidigare incheckning, bara meddela oss i så fall.)
Trerätters middag till kvällen, övernattning i två- eller flerbäddsrum och frukost.

Vi bygger två nya utomhuspooler som ska stå färdiga redan till November. Så det kan bli lite stökigt då vi återigen får stora grävmaskiner och snygga hantverkare på besök. Spat håller öppet under hela byggprocessen men med minskad badkapacitet mellan 9 oktober – 2 november. Vårt relaxrum, bastu, inomhuspool och runda utomhusbubbelpool kommer vara orörda under denna tid.