Vi har öppet alla dagar i veckan från frukost till sen kväll, du kan titta in på en fika, lunch eller middag till kvällen. Bord bokar ni på 0411 30036 eller info@mossbylund.se. Välkommen! 

Närproducerat, hemmagjort och kärlek är tre ord som beskriver vår mat. Vår köksmästare Stephen Radcliffe lever och andas för de skånska råvarorna och vill att våra gäster skall känna av kvalitén av livet på landet, havet och i skogen. Tillsammans med sous chef Christoffer Herbst planeras nya magiska upplevelser efter säsong.

Vi är inte gourmet, vi är inte fine dining, vi är njutning för smak, doft och syn.

Restaurangchef Fredrik Wennberg leder med erfaren hand restaurangen och vårt underbara team av serveringspersonal. Med Fredriks gedigna sinne för dryck kombineras en måltid att minnas. Här serveras allt från öl tillverkad i grannbyn till spännande viner från fjärran. Vi är också stolta över att ha ett stort utbud av goda alkoholfria drycker.

Köksmästare, Stephen Radcliffe stephen@mossbylund.se
Sous chef, Christoffer Herbst christoffer@mossbylund.se
Restaurangchef, Fredrik Wennberg fredrik@mossbyund.se

Frukost serveras under vardagarna 07.00-10.00. Helger 08.00-10.00 Du är varmt välkommen på frukost även om du inte bor på hotellet.

Pris: 125:-

Barn 0-4 år äter gratis
5-11 år 50% rabatt / 12-16 år 25% rabatt

Mellan 11.00-17.00 alla dagar i veckan serverar vi vår fika och lunchmeny både i restaurangen och spacafét. Det går bra att bara dyka upp men ni får gärna boka bord i vår restaurang också. Spacaféet tar vi inga bordsbokningar.

Dagens lunch, vardagar 12.00-14.00 och lördagsspecial enligt nedan gäller för vecka 12, 19 – 24 mars.
Vegetariskt alternativ samt vår spacafémeny finns alltid att välja utöver dagens lunch. Sallad, ramlösa/lättöl och kaffe ingår då ni äter dagens. Välkommen!

Det går bra att beställa bord från 18.00 alla dagar i veckan. Sista bordsbokningen 20.30 söndag – torsdag. Fredag & lördag 21.00

Boka på 0411 30036 eller info@mossbylund.se. Välkommen till vår restaurang!

RESTAURANG & CAFÈ

Vi har öppet vårt spacafé med lättare luncher och fika 11.00-17.00 hela påsken.
Och som alltid har vi à la carte till kvällen. Från 17.00 långfredagen-påskdagen

BRUNCH

Vi har ingen brunch på påskdagen, men däremot på annandag påsk, måndagen den 2 april, 275:-/person.

BO ÖVER!

Njut av en trerättersmiddag i vår restaurang och en härlig frukostbuffé dagen därpå, efter en god natts sömn i våra bekväma hotellrum. Tillgång till spa igår i priset. Boka HÄR

PÅSKSPA

Vi har olika spapaket under påsken, läs mer HÄR

Valborgsmässoafton, 30 april bunkrar vi upp en himmelsk skaldjursplatå. Hummer, krabba, ostron, havskräftor, musslor och massa mer. Pris med spa, övernattning i dubbelrum med frukost. 3690:- för två personer. Boka här.

Vill ni endast njuta av vår skaldjursplatå utan övernattning är priset 745:- per person. Ring och boka bord på 0411-30036

Vi anordnar många stora kalas i vår festlokal ”Salen” som rymmer upp till 120 personer. Här är stora ytor både inne och ute för mingel och dans. Det går hyra hela Mossbylund med samtliga rum eller endast Salen med närliggande hotellrum. Vi har plats för 90-100 övernattande gäster.

Trakten runt Mossbylund är omgivnen av många gamla vackra kyrkor och här är även möjlighet till vigsel i vår trädgård, eller på vår fantastiska strand.

Maila till vår restaurangchef Fredrik, fredrik@mossbylund.se eller vår bröllopskoordinator Helle, helle@mossbylund.se om ni har frågor eller förfrågningar.

Med Helle som bröllopskoordinator är ni i trygga händer. Från bröllopsmeny till brudvals, blomsterdekorationer och vickning – vi tar hand om allt från början till slut, så att ni kan fokusera på att bara njuta av er stora dag. Att få förtroendet att ta hand om er speciella dag är stort för oss och varje bröllop är unikt. Genom ett personligt möte med Helle och Fredrik som restaurangchef går ni i lugn och ro genom era tankar och idéer. Under åren har vi samlat på oss många kontakter och vi har ett stort nätverk av allt från vigselförrättare, till duktiga musiker och DJs som vi gärna rekommenderar.

Helle Kragh, helle@mossbylund.se

AFTERWORK fredagar 17.00-19.00

Mellan kl 17-19 har vi specialpriser i spabaren och här finns en ”after work-korg” för 99:- med massa gott eller en plocktallrik med bla oliver, ost och korvar.

Ni kan också boka in er på KVÄLLSPA om ni vill njuta i våra nya uppvärmda utepooler.

Långfredagen har vi ingen afterwork. Däremot kan ni boka in er på PÅSKSPA istället

AFTERNOON TEA, lördagar 14.00-16.00

Små vackra höga torn med mättande snittar serveras med kakor och desserter. Te och kaffe ingår också.

Pris: 175:-  

Barn 0-4 år äter gratis
5-11 år 50% rabatt / 12-16 år 25% rabatt

Ingen Afternoon tea på påskafton.

BRUNCH, söndagar 12.00-15.00

Här finns bland annat sill, sallader, pannkakor, bacon, kallskuret, nybakat bröd, ostar, desserter… och juice, te och kaffe.

Pris: 275:-

Barn 0-4 år äter gratis
5-11 år 50% rabatt / 12-16 år 25% rabatt

Påskdagen serverar vi ingen brunch men däremot på annandagen.

1 maj serverar vi brunch fast det är en tisdag!