Michael Kors Väskor Online Billigt,Specialerbjudande Nu

Michael Kors Väskor Online Billigt

Jag tror att ungdomar är nog så att människor känner sig glad och ledsen. Happy är eftersom vi är unga, lätt att göra något de vill göra saker; sorg eftersom betraktaren känner inte, ungdom är som vatten, genom fingrarna över, och sedan vill gå galet fan, det var ett brutalt uppvaknande.

Jag nu hur man beskriver mitt humör? Beklagar? Förväntningar? Fortfarande inte ledsen inte nöjd?

För många har varit ovilliga att nämna ämnen till vänster, är mycket mer erfarna, så okänslig? Eftersom de är rädda att röra isen i hjärtat av såret? Men nu, men att ställas inför denna fråga igen.

När tittade på min äldre syster skyndade före dess första Michael Kors Väskor Online Billigt plocka upp bagage, dra lång bagage när du lämnar campus tillbaka, jag letade tillbaka, vid denna tid nästa år, vore också när jag verkligen lämnar från campus.

Ögonblick, tycker om min nästan fyra år av college livet, det är för mycket för sent att berätta. Jag försent göra en bra studenter bra av lyssnande föreläsare i klass Shang mycket med lärda och mycket med humor av föreläsningar, känner jag också för sent igen satt i skolan av självstudier rum, med runt studenter nedsänkt i tabell Shang skrev av utfärdade av "torka torka" röst; mer alltför sent igen att och tidigare av vänner poly i tillsammans,Michael Kors Väskor Online Billigt sjunga, shoppa, dricka, eftersom de några gå har gå, bulk har bulk, är inte samma en stad, kick av arbete, låt jag grundläggande se inte med de på ytan.

Om jag var en duktig student, verkar ha varit irrelevant. Eftersom, oavsett hur jag studenter är fri från att lämna scenen, men den största skillnaden är, åtminstone om jag älskar lärande, åtminstone inte alltför många beklagar, laidback känsla Michael Kors Väskor Online Billigt tråkigt naturligtvis inte kommer till mig, aldrig fick en chans att gå till skolan.

Kom ihåg att Ban Dao sagt till oss "ni efter Ah, lat, oftast läraren är för tråkigt, dölja i sovsalar sova, spela spel, eller gå galen, bra, du bara tycker synd om dina föräldrar och din egen, tills du kliver in i samhället, vet vad beklagar. ”

Det ögonblicket vi buken på den, ännu är i hemlighet skrattade åt lärare av inblandning, men Dang senare hört många seniorer lära syster eftersom av utan hjärta, att Yu nu vinna också i att tog kort desperat av recension kurser, jag vet, jag själv är Michael Kors Väskor Online Billigt har hur tråkigt, men bara hatiskt av är, jag naturligtvis vet "inaktiva unga Frost" sanning, är också är inte riktiga åtgärder upp, virrvarr längs, låt det vara, är I sig själv av undanflykter.

Så var man tillbaka efter examen, jag skulle vilja, eller till sitt hjärta, kanske bara när vi verkligen träffar en vägg efter, hitta bara vad som är verkligt, vad är en den starkaste överlever.

Men så småningom men den dagen att säga adjö cover, men innan nu inte att lämna Michael Kors Väskor Online Billigt den och sedan skynda dig, njuta av det ordentligt tillhör college dagar, göra saker jag gillar, inte till nämna den ledsen och glad, detta är sist av mitt college dagar fri och lycklig.

Till, ska jag iväg till college livet, inducerad och jag skulle vara hennes förlorade ungdom.